Sidevisninger i alt

tirsdag den 13. december 2011

TV2-ansat lækkede løgn for at skade Gade og støtte islam og alquada.

TV2 reporter Rasmus Tandholdt fortæller i en optaget telefonsamtale arrangeret af ham, at han fandt på løgne til sin TV2-chef for 4 år siden, for at få TV2 til at viderebringe lækagen, at danske jægersoldater var på vej til Afghanistan,
 
for at forsøge at få daværende forsvarsminister Søren Gades spinddoktor fyret og gerne også ministeren selv og for at hjælpe Al-Qaeda og dermed islam og muslimer
 
i forbindelse med en venstreorienteret og korrupt journalistkampagne imod vestlig indblanding i araberlande, der jo er et modangreb på muslimers og venstreorienteredes arrangerede forsøg at få muslimer og dermed alqaeda til at infiltrere, overrende og besætte Danmark og Vesten.


http://nyhederne.tv2.dk/article.php/id-46653663:h%C3%B8r-hvad-tantholdt-sagde-om-spindoktor.html?forside


TV2 reporteren Rasmus Tantholdt ringede for 4 år nervøs, hidsig og beruset op til daværende DR-journalist Niels Giversen.
 
Og i en båndoptagerarrangeret 10.56 minutter lang og meget nervøs, aggressiv og hidsig arrangeret telefonsamtale tilbyder TV2 reporterer Tandholdt tilbød DR journalisten løgnen, at han af ham har fået at vide at jægersoldater er på vej til Afghanistan.


Det grines der meget hidsigt og nervøst af på telefonoptagelsen.
 
Og Tandhold begrunder sin løgn med, at det er pisse irriterende at Gades spinddoktor Jacob Winther ringer ham op og er ved at eksplodere og bringer Tandholdt i ‘en pisse dårlig lorte situation’ ved at fortælle, at han har nogle stærkt fortrolige oplysninger til Tandholdt, som han gerne vil dele med TV 2, og som er hemmelige.


Og derfor er han selv ude om, at det bringes videre til DR journalisten i telefonen, som det aftales med så har sagt det til Tandholdt
 
- og det er altså ikke den i telefonen bagtalte, hadede og anklagede og injurierende udstillede Winter, som gjorde det !
 
Hvad formål har den løgn og intrige (frem for den injurierende løg og usandhed i stedet ?)

At tjene penge på løgne til TV2 - nyhederne ?
 
Og at starte en had kampagne imod Gade, som TV2 siden har gjort og stadig gør (se f.eks. tekst tv. 131, hvor Gade gøres til kriminel bagmand for lækken til TV2's profit islamlefler løgnhals) ?
 
TV2 reporteren påstår, at Winter lækkede oplysningen til ham, fordi han var ‘småstiv’ efter de sammen havde drukket på en fly rejse, og at Gade havde ‘vist handlekraft’ og kommenteret Winters ‘brandert læk‘ i flyveren, som TV2 reporteren ville lyve sig til så kom fra DR-journalisten, han hidsigt ringede op for at blive 'lækage'.
 
Hvem andre havde mon hørt det ‘pisse lort’ i flyveren, så den arrangerede løgn var nødtvunget nødvendig for at få den kriminelle lækage om jægersoldaterne i nyhederne dagen før, at det ville have været lige meget at bringe nyheden, for så var de i Afghanistan ?
 


Tantholdt sagde også i telefonen: "Det bliver en kæmpe historie i morgen” og ”De er nødt til at have noget, hvis han skal gå af og alt muligt. Det bliver de nødt til. Det kan jo koste ham jobbet." Den omringede DR-journalist Giversen: "Altså Jacob Winther jobbet?" Tantholdt: "Jaaah, det kan det sgu godt."
 
Den hidsige, utilregnelige løgner og TV2 reporter Rasmus Tandholdt sagde også: "Jeg har sagt til Politiken... Det er fuldstændig rigtigt, den historie.. Den blev lækket til mig, hvilket også medførte, at TV 2 bragte historien. Men hvem der lækkede den til mig, kan jeg naturligvis ikke sige, jeg er nødt til at beskytte mine kilder. That's it. Det er det, jeg har tænkt mig at sige. Der er det, klart... hvis man skal gå helt tilbage, kan man sige, det er Jacob Winther, der bringer mig i en lortesituation. Ved at sige det til mig, bringer han mig i en pisse-lorte-situation."


Hvor langt vil TV2 ansatte mon gå for at fjerne imperialist islams fjender ved at bagtale med kriminelle løgne for at bringe danske soldater i fare

og lave kriminel profit på sine injurier imod danske ministre, som ikke er røde som hunde eller brune som alqueda lorten under islams hoved ble ?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar