Sidevisninger i alt

mandag den 5. december 2011

Regeringen lammet af manglende araber klogskabs dårskab ?

SSF’s betalings ring omkring København møder nu større modstand end SSF’s tidligere modstand mod VKO’s grænsekontrol.
 
Det er som om, at skuffelsen over SSF’s forliste og dyre valgflæsk før sidste folketingsvalg nu minder om skuffelserne under Nyrups sidste år med den røde bloks løftebrud i 1990’erne, hvor Nyrup efter Birthe Weiss tid påstod, at ‘Danmark ikke var noget immigrationsland‘, at ‘der ville blive fundet løsninger på den humanitære bekvemmeligheds flygtninge problematik, så humanitære bekvemmeligheds (fup og fusk asyl) flygtninge skulle vende hjem til hjemlandene igen‘.
 
Det skete jo tydeligt aldrig, og DF havde heller ikke efterfølgende evne eller styrke til at indfri deres tidligere mål om det selv samme.
 
Og tværtimod har S R SF jo netop nu fjernet 25.000 kr. tilskuddet til kommuner, som rent faktisk lykkes med at repatriere og dermed forsøge indfri de nu langt over 10-20 år gamle asyl- og gæstearbejderløfter om det, så de 400, som netop nu årligt vender hjem (det dobbelte af ca. 200 tidligere pr. år) sikkert skal mindskes for at presse de røde vælgere til klassekamp (holde dem som forarmede gidsler i armod ?). Og der kommer stadig 10-20 gange så mange ind hvert år, som der rejser ud og det i arbejdsløsheds tid og med statsunderskuds på over 90 mia. kr. hvert år.
 
Dam Kristensen var her i til aften i DR2’s Deadline i vildrede om sin umulige betalings ring.
 
Vi husker alle, hvordan vi lærte af oliearabernes olieembargo i 1970’erne at spare på olie og transport (men ikke på unødvendig muslimsk indvandring), så vi dengang en periode måtte nøjes med at køre bil hver anden dag og have bilfrie lørdage og søndage.
 
Det var dengang og siden til nu prisen for at araberne ville tvinge os i knæ med deres økonomiske terror.
 
Havde politikerne dengang været begavede, havde de prompte udvist alle muslimske og arabiske gæstearbejdere og færdigbehandlede asylanter.
 
Men det gjorde de feje politikere desværre ikke, og det har siden kostet Danmark kassen og store unødvendige gener.
 
Holland vil nu sætte en lang række kameraer op på deres veje på grænsen til
Tyskland, og det klager Tyskland over. Men hvad er de så bange for ?
 
Tyskland og den røde blok var også helt hysteriske, da VKO ville det samme for bare ½ år siden.
 
Men en betalings ring - en grænse - omkring København, som rammer de fattigste hårdest, er de venstreorienterede ligeglade med, ligesom de er ligeglade med, om arbejde i Danmark skal udføres af asylmuslimske gæstearbejdere, som ikke mere behøver asyl i Danmark, af andre gæstearbejdere som stammer fra ikke EU lande, af øst europærer osv.
 
Hvor er den røde regering og bloks solidaritet med sine egne vælgere egentlig henne ?
 
At man ikke udviser gæstearbejdere og asylmuslimer, som koster Danmark kassen hvert år og beslaglægger masser af hænder, og som langt bedre kan bruges på vores egne gamle, syge, handicappede, skoleelever, børn og unge er diskriminerende og helt asocialt. Ja direkte antipatriotisk og forræderisk mod vore egne udsatte og fordrevne. Og at de venstreorienterede intet har lært af historie - historie er trods alt en rød mærkesag / ‘religion’ - er utroligt.
 
Hvis de venstreorienterede begyndte at udvise 10-20.000 asylmuslimske familier hvert år
(de bærer trods alt en stor skyld i manglende tidligere lovet repatriering) , som ikke mere behøver asyl, og giver deres frigjorte boliger til hjemløse, boligløse og unge og deres job til udstødte og fattige danskere
 
og indfører en betalings ring omkring København på f.eks. 2-300 kr. pr. køretøj daglig, men med fri nummerplade bestemt kørsel som under oliearabernes olieembargo under ‘oliekrisen’ i 1970’erne, f.eks. mandage alle nummerplader som ender på 1 og 6, tirsdag 2 og 7 osv., og fri trafik lørdage og søndage, ja så må den løsning da være noget bedre end deres egen luftige ?
 
Og skulle den røde regering være i tvivl, om deres vælgere også opfatter det som løftebrud, kan den jo sende spørgsmålet til folkeafstemning (hvis den tør ?),
 
nu den glemte det, da den besluttede sig for en blå moske i København, som der næppe var nogen danskere ud over samfundshadere, som ønskede, og tilmed måske også en saudiarabisk
 
uden at nogen politikere har turde være demokratisk nok til at spørge befolkningen om lov og udskrive en afstemning om der, som jo skal leve med det imperialistisk skidt i fremtiden til skidtet kan blive omgjort,
 
ligesom den jo næppe heller ikke tør sende andre spørgsmål som f.eks. FN - påtvunget ind og udvandring eller for den sags skyld FN-konventioner til folkeafstemning.
 
Innovation er nok ikke lige den røde klubs største kvalifikation ?
 
Og internationale Karl Marx inspirations idolet havde vel næppe heller hverken overvejet betalings ring eller islamistisk asylmisbrug i sin tid, men bare grænsekrænkende, grænseoverløbende internationale.
 
Og der vil betalings ringen omkring København måske nationalt kunne bidrage med at træne i ?



3 kommentarer:

  1. Tja!

    I dag er vi blevet så meget klogere. Trods dette er vi ikke kommet et skridt videre med Nyrup, Weis og Marianne Jelveds brudte løfter.

    Og jo, jeg er glad for at jeg levede i tiden med Dirch Passer og hans tid.

    mvh.
    frober

    SvarSlet
  2. Spørgsmålet er jo også,
    hvilke valgløfter, det er bedst, regeringen bryder,
    selv om det selvfølgelig er dybt uærligt, men forventeligt ?

    SvarSlet
  3. Fjernelsen af 25.000 kr. tilskuddet til kommunerne for repatrieringsarbejde
    kan vise sig at blive en dyr besparelse for kollonialiseringspampermedløberne.

    SvarSlet