Sidevisninger i alt

tirsdag den 13. december 2011

Marokkansk terrorangreb i Liège var ikke terror.

Ved 12 tiden i dag angreb en marokkaner ved et busstoppested på Place Saint-Lambert i centrum i Liège en menneskemængde med automatvåben og håndgranater.

Indtil nu er dødsofrene for angrebet opgjort til et to-årigt barn, to drenge på 15 og 16 år samt en ung mand på 20 år og en 75-årig kvinde og dertil mindst 123 mennesker sårede, heraf flere alvorligt.

En talsmand for byens offentlige anklager oplyser, at der ikke er mistanke om, at det var terrorisme, gerningsmanden den 33-årig belgier af marokkansk afstamning Nordine Amranis foretog sig mod menneskemængden:

http://www.b.dk/globalt/vaabenfanatiker-bag-blodbad

Amrani pakkede ved 12 tiden en automat-riffel og en pistol i en taske og tog ind til julemarkedet på pladsen Saint-Lambert i byens centrum. Fra et tag over et bageri med udsigt til pladsen begyndte han kort efter klokken 12 at skyde mod mennesker, der stod og ventede ved et busstoppested, ligesom han kastede flere såkaldte stun-granater, der med kraftig lys og lyd lammer sanserne.

Der bor ekstrem mange ’nybelgiske’ muslimer og fremmedetniske i Liège, og det er grov fornærmelse at påstå, at den marokkanske muslims handling var terror !

Det vil jo også islamisk paranoidt indikere, at alle muslimer, marokkaner osv. er terrorister, når der jihad’er mod naive ’vantro’ civile.



Så vidt er (a)socialterrorisme altså kommet i det besatte Liège, at politi og anklagemyndig ikke mere tør kalde ’en skovl for en spade’ eller en ’belgier’ for en terrorist, men ’blot’ en ikke sindssyg kriminel hashdyrker og våbenelsker.

Altså hverken en racist eller koloniserings kriminel imperialist og slet ikke en fremmedterrorist.

1 kommentar:

  1. --------------- kommentar ---------------

    Helt anderledes stiller det sig i Italien.

    Her skød en fantasy-forfatter og redaktør for et lille horror-litteratur magasin den 50-årige gerningsmand Gianluca Casseri fra den politiske organisationen Casa Pound samme dag ca. 5 senegalesiske gadehandlere på gademarked Piazza Dalmacia i Firenze lidt nord for byens historiske centrum.

    Derpå bevægede Cassera sig mod markedet San Lorenzo i centrum af Firenze. Her sårede han yderligere to gadesælgere.

    Politiet omringede Horror-redaktøren, hvorpå han vendte sin Magnum Smith & Wesson mod sit bryst og trykkede af og døde på stedet.

    Kort efter gik 200 senegalesere i optog gennem byen, mens de råbte 'skam' og 'racister'.

    De 200 sorte afrikanere fra Senegal var altså ikke i tvivl om, at fantasy-horror skribent forfatteren var racist !

    I modsætning til Belgisk politi,
    der var overbevist om,
    at den mørke marokkaner fra Liege ikke var det eller terrorist !

    Racistisk farvelade smags dommer forvirring fra det afro fremmede eller invaderede hjemlige ?

    SvarSlet