Sidevisninger i alt

onsdag den 24. juli 2013

Racistiske danske Islamhælere svindler med statslig støttet dyremishandlingsprofit fedteri.

Den muslimske ‘race’ har nu fået eneret på at levere ådsler og med det ådselprofit til Hvidovre Hospital. Og Stats Diktatur skatteborger finansierede hospitals vicedirektør Torben Mogensen ser slet ikke noget problem med det, udtaler kollaboratøren psykopatisk.

Den racistisk indførte diktatoriske dyremishandlings kultur fremmer invaderet asylmuslimske mindretals magtinteresser, som gennem systematisk asylmisbrug og misbrug af Statens Diktatoriske formynderi mod Den Danske Befolkning er et Kæmpe Skridt Fremad for islam Satan Kultens magt og snylte udbredelse imod vor nation og imod vor befolknings frihed på sigt som nu.

Hallal er en betegnelse, som islam opfinder og krigsforbryder bøssefascisten Muhammed opfandt, definerede og brugte for at fremme islam imod mennesker.

Og som muslimer og islam venner groft og flittigt misbruger for jihad krig mod invaderede !

I Danmark er brøkdele af promiller af al hallal ådsel hallal.
Muslimer og slagteindustrien tjener fedt på falskneriet og bedrageriet, som resulterer i magt.

Ifølge Koranen skal Allahs navn udtales over dødsdømte dyr, som mennesker eller muslimsk kryb planlægger at æde og mishandle til døde. Det kan ske ved, at den muslimske morder siger: “Allah har en bøsse røv“ eller “Allah er et dumt, stort svin”, ”Store, store, stygge Allah, dit store røvhul“ eller bare “Allah er en ludder som hedder Hitler” .

Men det går ikke at sige: “Gud er STOR”. Den går IKKE. Det bliver drabet ikke hallal af.
Eller: “Gud er den største” eller “Der er kun en Gud” eller “Der er kun en Gud, og det er Jehova”.

Derimod er det ok at sige: “Der er kun en Gud, og det er Jehova, for Allah er en lille ludder” Eller: “Allah er en lille, stinkende bæ klat”, det indeholder OGSÅ hallal ORDET, som gør drabet islamisk hallal.

Ud over at en rettroende muslim skal udtale det forbandede ord Allah over slagte dyret inden torturdrabet, så skal det indfangede dødsdømte dyr også være 100% vågen, frisk, ophidset og hænge med halsen ned og bagbenene op umiddelbart inden strube overskæringen.

Hallal drab er 100% racistisk. En ateist, en jøde, en kristen, en buddhist, en satanist eller en anden ikke rettroende muslim eller ikke praktiserende muslim kan ikke udtale Allah forbandelses ordet over det dødsdømte dyr, så det bliver hallal, den går ikke, heller ikke når båndoptagere på lørdags kyllingeslagterier gør det gennem højtaleren fra båndoptagelser af muslimer. Det er svindel. Og bedrageri. Og ikke hallal. Dermed kriminelt.

Hvis det ophængte dyr er døsig, bedøvet, sovende eller bevidstløst, når det myrdes, er det ikke hallal.

Så er det bedrageri at benævne drabet på det bevidstløse eller bedøvede dyr hallal ifølge islam.

Ja Vranglære ! Og udryddes med nedhugning af vranglære-muslimen, som udbreder vranglære-islam ifølge koran islam.

Vranglære-islam benævnes efter Mullah Muhammed Islam’s usle død og bortskaffelse Islamisk eller Muslimsk TRADITION.

I muslimsk invaderede lande udenfor islam hellige slave slum ghetto sump territorium reservat Saudi Arabien bliver frafaldne og deserterede muslimer som f.eks. sunni-muslimer, shia-muslimer, alawit-muslimer mm. populistisk sprængt i luften af andre muslimer, hvilket er helt korrekt fra et islamisk synspunkt og helt i overensstemmelse med Allahs påståede ønsker og dejlige behov.

Ud over at det satans racistisk, rituelle dyremishandlings drab skal udføres af en rettroende praktiserende muslim, mens dyret er ophidset, fuldstændig ubedøvet og klar i hovedet, så det forbløder mest mulig og dør med åbne øjne af blodmangel, hvilket vil sige smertelig kvælning, så må muslimske slagte dyr ikke bringes ind på slagteområdet i flok, men kun isoleret og en for en helt alene. Ellers er det ikke hallal ifølge islam.

Og det dødsdømte slagte offerdyr må ikke høre, se, lugte, føle eller fornemme andre offerdyr eller ådsler, før det er bragt ind på slagteområdet og på slagtepladsen og er dræbt: der må ikke have været nogen lyde af angste, urolige eller døende dyr eller andre spor af noget slagtet dyr overhovedet, hverken lugtspor, blodspor på gulve, borde, vægge, knive, tøj osv. eller nogen andre steder, hvilket ingen kapitalistisk dansk islam kollaboratør og slagter overholder eller nogen muslimsk seriel slagter, når blot mere end et dyr skal slagtes og parteres inden for kort tid og med 100% rengøring, lyd og luft isolation efter Muhammeds islam mishandlings opskrift og svinske ritual for 1400 år siden til saudiaraberne.

F.eks. er betegnelsen ØKO dyre Velfærd og begrebet hallal direkte i indbyrdes modstrid, selv om at svinske, danske slagtere påstår sammen med muslimer og klamme islam fans, at det er meget mere humant at halalslagte end at bedøve efter Gamle danske regler.

Det er ca. et års tid siden, at FN og EU vedtog, at man ikke kan kræve, at halalslagtning skal ske efter en bedøvelse af offerdyret, så offerdyret ikke mere er frisk, vågent og i en ophidselsestilstand med hjertet pumpende maksimalt få sekunder før kniven skærer dyrets strube, når det hænger med hovedet lodret ned, så det forbløder mest mulig og til døde, fuldt bevidst og fuldt følende til det er kvalt af iltmangel.

Bedøvede eller bevidstløse dyr til slagtning er ikke hallal ædelse ifølge islam.
Og bedøvelseskrav til hallal slagtning er IKKE dansk lov mere !

Måske var det derfor, at islam opfinder og jødeprofet efter ave kat grisebasse muslimer svin saudiaraberen Mullah Muhammed Allah Islam selv blev hallal slagtet af sine krigere, efter at Muhammeds krigere analt homoseksuelt havde gruppevoldtaget bøsseprofetens numse på skift i flok inden jihad krigerne satte ild til pædofet svinets røv og skar hovedet af den muslimske ‘profet’ (ha, ha, ha, en ‘profet’ ? Allahs bare røv) og åd kropsdele af ‘profeten’ (ha, ha, ha, en ‘profet’ ? Allahs bare røv) ? Og siden begravede en anden arabermuslimsk bøssekarl i Medina i stedet for Muhammed, som fuldstændigt lignede Allahs bøsse Muhammed ? Lidt a la det, Allah havde gjort med Judas ifølge araberbøsse ‘perkerprofeten’ (ha, ha, ha, en ‘profet’ ? Allahs bare røv), hvor Allah ifølge Muhammed skulle have korsfæstet Judas, så det til forveksling lignede Jesus Kristus, og Allah derpå selv have skrevet Korsfæstelsen af Jesus - ikke Judas -  ned i Evangelierne ifølge satanismen islam, afguden Allah og bøsse ‘profet’ Muhammed (ha, ha, ha, en ‘profet’ ? Allahs bare røv) ?

Humant var hallal drabet på Muhammed i al fald. Og Muhammed modtog da også sin belønning (ca. 144.000 muslimske bøsse jomfruer med kulsorte overskæg og buskede bakkenbarder) med kyshånd knælende på jorden og med løftede muslimske røvballer for Allah i dødsparadishelvede.


Racistisk muslimsk, udansk æde kultur udfører Statsdiktaturet imod Folkestyre også i andet islaminvaderet, konfiskeret og besat område af Danmark, f.eks. i danske skoler og i danske børnehaver.

Alene indførelse af Folkestyre kan lave om på statsdiktaturets ansattes diktatur, overgreb og forræderi.

Eller måske kan et dansk demokrati forår med antændelse af politistationer, domstole, stats diktatur ejendom og offentlige ansatte og politikers boliger, som diktatorisk ikke ønsker indførelse af Folkestyre, men fortsat fremturer med Enevældigt Parlamentarisk Stats Diktatur imod befolkningen og imod Folkestyre og for islam, EU, FN og offentlige ansattes diktatoriske diktatur ?

I så fald bliver det interessant at se, om politikere, som støtter ægypters, syrers og tidligere libyers araber gade bande forårs terror mod deres stats diktatorer, om samme terror demokrati plan imod diktatorerne Thorning, Søvndal, Vestager, Johanne Smidt osv. også  er med på sådan  ‘Demokratibevægelse’ mod disse og andre statsansatte diktatorer a la som: havde Breivig været perker og terroriseret tyrkere, jøder, arabere, palæstinensere eller andre ikke europæere, tja, så havde tempelherre korsridder Profeten sikkert modtaget asyl, statsborgerskab, familiesammenføring, diktatorisk beskyttet asylgrundlags anonymitet og helt gratis integrations immigrations gave støtte regn og været et meget grimt offer for svinsk national racisme imod international koloniseringsimperialisme og muslimifiserings-islamisme og asylmisbrug helt uden grundlag og helt uden fornuft og rimelighed i al fremtid, koste hvad det koste vil, intet er for godt for den indtrængende, belejrende muslimske race imod vor umyndiggjorte, indfødte og besatte, værgeløse etnisk rene hvide danske befolkning og islam forsøgt islam erobret dansk opbygget eget danske land ?


1 kommentar:

  1. Det er HAD til islam, muslimer og dyremishandel,
    når nogen kræver demokratisk mærkning af al hallal.

    Og det er fej angst for muslimer,
    når det nægtes mærket
    eller al hallal helt forbudt.

    SvarSlet