Sidevisninger i alt

mandag den 30. juli 2012

Tyrkere behandles racistisk langt bedre end danske folkepensionister, erkender samvittigheds utyngede tyrkiske imperialister nu.

Efterhånden som indvandrerbyrden vokser og skaber mere fremmedgørelse, stigende ulighed og uretfærdig fattigdom overalt, hvor byrden stormer frem, bliver det tydeligere og tydeligere:

Danske politikere bruger hellere kroner og varme højtuddannedes højtlønnede offentlige ansattes røde hænder og lange fingre på at integrere, dvs. tvangsimmigrere, racistiske araberkøbmandskapitalister, tyrkiske koloniseringsimperialister, palæstinensiske asylkræver og udspekulerede muslimske landsforrædere i Danmark end på at pleje ældre etniske danskere, når de offentlige skal have fyldt op i lommerne symbiotisk sammen med de fremmede kunder, så selv herboende fremmedimperialister åbent indrømmer at kunne se det:

http://politiken.dk/debat/ECE1698157/i-tager-jer-ikke-af-jeres-aeldre/

Danmarks Bruttonationalbudget stiger år for år, men alt for meget bruges på at uddanne offentlige ansatte og bygge institutioner til den voksende indvandrerbyrde, som ingen ende synes at tage. Og det er dyrt. En ikke uvæsentlig del af Danmarks årlige økonomiske vækst går til at nybygge til fattige griske fremmedimperialister og asylkolonialistiske muslimer og arabere, som ingen relation har til nogen her ud over til andre fremmedimperialister i den systematisk arrangerede kædeindvandring, som ligner et lavineskred af køkultur ind og aldrig ud igen.

Årligt invaderer en snes tusinde ulandsmuslimer mm. Danmark, og der skal med det samme stå højtuddannet personale klar og bygges dyre boliger og institutioner til de ludfattige og meget behandlingskrævende afblankede spekulanter med store rigdomsdrømme og påstået psykisk sygdom som værn mod at skulle vende hjem igen nogensinde med al deres her systematisk masse avlede asylafkom.

Et par hundrede tusinde fattiggjorte danske familier er hård ramt af arbejdsløshed, bolignød og overfyldte institutioner grundet fremmedspekulant byrden og offentlige ansattes overbebyrdede beskæftigelse med at betjene egoisterne, som ikke frivilligt forlader vort invaderede land uden ordre til det fra os selv.

Hvis ikke oldgamle gæstearbejdere og flygtninge sammen med sine meget store familier rejser tilbage til respektive oprindelsesudvandringslande, skal vor danske befolkning bruge stadig flere og flere  offentlige ansatte til at servicere fremmedegoisterne og alt for mange danskere fortsat have ødelagt sine i forvejen hårdt trængselstrængte tilværelser med arbejdsløshed og dertil måske oveni være nød til at bo midt blandt de alt for mange i Danmark opholdende apartheid racister og socialterrorister, som især muslimer reproducerer i stort utal i de erobrede områder.

Danmark har et naturligt befolkningsantal på mindre end 5 millioner indbyggere, og tvinges den halve million fremmedetnisk udlændingerelaterede, som vi danskere blev lovet ikke var immigranter, men flygtninge og gæstearbejdere, til at udvandre, ja, så bliver hver eneste dansker øjeblikkelig 10% rigere i gennemsnit grundet frigørelsen af de fremmedglubskes beslaglagte danske resurser.

Og dertil vil en årlig 2-3% stigning i BNP kunne gå til at udvikle den danske befolknings velfærdssamfund i krisetid frem for som nu til primært at nybygge til endnu flere primært muslimske spekulanter og egoister og i særdeleshed til griskhedstraumatiserede lystløgnsplatugletiggere fra alverdens arabiske hjørner på kloden, som vi danskere intet forhold eller fællesskab har til eller med eller bør have grundet deres ideologi og politik og slet ikke bør favorisere og belønne for fædrelandssvigts ‘flugt‘ frem for alle mulige andre, som ikke gør det.

Om 30 år vil sådanne smarte egoistiske plattenslagere, hovedparten uniformerede grimme muslimske, sidde på mere end 20% af Danmark, og deres børn i vuggestuer og børnehaver udgøre mere end 35% af alle småbørn i Danmark. Og tallet vil fortsætte med at vokse, hvis der ikke sker massiv og systematisk udvisning af  koloniseringsimperialisterne forinden.

En rigtig dyr fornøjelse med denne højreorienterede koloniseringsimperialistiske politik fra de berigelsesbegærlige fremmedetniske spekulanters side og rettet direkte mod vores befolknings bund og snart også top gennem vort asociale uddannelsessystem.

Og til den tid vil vort arbejdsmarkeds maskiner producerer mere end det dobbelte af i dag og til mere end den dobbelte værdi af i dag, og arbejdsløsheden næppe være på under 160.000 registrerede som nu, hvis de 500.000 nuværende danske ledige oveni de langtidsledige kasserede førtidspensionerede af offentlig ansat myndigheds overgrebs ambition mod befolkningen regnes med, og som offentlige ansatte generelt ønske umyndiggørelse af for at sikre sig fattige og svage klienter som permanente kunder hos velfærdsstatens ansatte behandlere.

http://politiken.dk/debat/kroniker/ECE1694120/uden-nydanskere-gaar-danmark-i-staa/

Om 30 år skal der være bygget 20% flere huse, institutioner, gader, veje, mm. og derfor også være mindst 20% flere højtuddannede mm. til alle de nye fremmede asylspekulanter og misbrugere, hvis denne indvandring blindt fortsætter og ikke bliver afløst af en påtvungen udvandring af alle disse fremmedspekulanter, som aldrig har været inviteret til Danmark og aldrig har haft penge med, men egoistisk og ofte ulovligt systematisk har krænket vores grænser for at rage til sig trods stor arbejdsløshed her og hånende skilter i offentlig rum med det i grimme muslimske uniformer.

Det er altså ikke gratis, at tyrkere slæber revl og kravl til Danmark inklusive bedstemor og oldefar og alle fætrene og kusinerne. Eller at muslimer og østeuropæer også gør det nu.

Hver indvandrer koster statskassen millioner af kroner at etablere til udkonkurreringen af danskere.

Og der er kun os danskere til at betale for fremmedimperialisternes nybyggede andel i Danmark med ghettoer af de 10% af Danmark, som spekulanterne allerede har erobret med hjælp fra korrupt offentlige ansattes indkrævede skattekroner og konfiskerede bygninger.

Og kun os danskere til at afstå job, bolig, uddannelse, livskvalitet, levevilkår og skattekroner til invasionens glubske kø.

Og kun skyldige offentlige ansatte i embede til at fremme, at det fortsætter, og som til sine dødsdage vil forfægte, at det er en magtliderlig fed berigelse for offentliges ansattes ødelæggelse af velfærdssamfundet at arbejdet på at gøre invasionen permanent, for det sikrer beskæftigelse med stigende ulighed, nød og armod og afleder fra problemet ved at gøre det alt sammen større og sværere.

(Billedet: Ældre byrde ? Ældre berigelse ? Ældre sag ?)


2 racistiske køns apartheids imperialister med muhamedistisk ambition mod Danmark. (Denne type racister får typisk forbilledligt 5-7 asylmuslimske horeunger). Islam er i dag verdens førende racistiske had ideologi og hovedparten af alle ulandsfremmede i Danmark bekender sig til denne højreorienterede fascisme, som en åbenbaret afgudsgave fra satans herre Allahs krigsherre Muhammed mod saudiaraberen, og som skal gentages af udvandrende muhamedister mod alle invaderede folk og nationer overalt ifølge svine-ideologiens undersåtter og fans og grimme koranåbenbaring imod menneskeheden.

I Danmark begås 9 ud af 10 had forbrydelser af indvandrere med muslimsk eller arabisk, tyrkisk, palæstinensisk, Balkan eller østeuropæisk baggrund, oprindelse, etnicitet eller kultur. Men kun når der er tale om danskeres had til fremmedimperialister, oplyser myndigheder om det, for at sløre over den offentlige sektors enevældige medansvar for invasionen og dermed for den generelle store ødelæggelse af danskeres levevilkår, som følge af fremmedegoisme støttepolitikken og de offentlige ansattes vellønnede håndlangeres kolde fødder.

Hvis ikke der snart indføres en høj afgift på muslimsk ophold, asyl og familiesammenføring og en udløbsdato for exit, vil problemet vokse eksponentielt de næste mange år som de foregående årtier til mellemøstlige tilstande er nået om få generationer ved hjælp af asylskin flygtninge trick med rigmandsdrømmebilleder bag mullahskæg bagmænd derhjemme i mullahland og muslimsk ble om islamlortet i hovedet på luddermuslimerne, som systematisk vil fortsætte med at plastre vuggestuer til med nye mørke mullah abeunger.

2 grimt forfulgte hadede asylmuslimer studerer slagets gang derhjemme i Araber land, imens de samler penge ind til mere krig og asyl jihad flugt til de forfulgte og grimt uniformerede psykisk syge fornedrede Allah-efterabere og jødehadere.

De grimme asylimperialister har ikke en jordisk chance hjemme i Araberland.

Og ifølge apartheid islam må de ble-uniformerede hoveder heller ikke omgås ateister nogen steder. Heller ikke i besat fremmedland og slet ikke leve sammen med dem.

Eller opholde sig udenfor det islam hellige muslimske reservat Saudi Arabien, hvis det havde stået til idol-Muhammed eller modtage nogen hjælp fra jøder, vantro, kristne, ateister etc. uden at skulle hugges ned og slagtes for forræderiet ifølge koranen, der dermed straffer det lige så korporligt, som hvis en hunmuslim voldtages af en eller anden bavian eller muslim og voldtægtsobjektet efterfølgende ikke accepterer at ville arrangeret gifte sig med voldtægtsforbryderen for fortsat shariajihad pligt for muslimersagen mod menneskeheden.

Men araberland er og bliver nu for grufuldt en klam omgang for muslimer, synes embedsmænd her til lands og til nu alle siddende regeringer, derfor skal vi i Danmark påtvinges at have asyltrickmuslimer her til de 'danske flygtninge' en dag føler sig rigtigt integrerede og hjemme, og der bliver rigtigt arabisk forår i gaderne for islam (fred) ved hjælp af jihad (religionskrig) i stedet for at de 'rigtigt danske muslimske flygtninge' siger tak og skrubber af og selv hjælper til derhjemme, som de har fået alt på sølvfade foræret her uden at have gjort sig fortjent til andet end begær og racisme oveni sin koloniimperialistiske egoisme.

1 kommentar:

  1. Muslimernes forfølgelse og plageri
    mod udsatte offentlige ansatte
    er ren terror,
    som kollaboratør medskyldige offentlige ansatte slet ikke kan stå imod og afvise,
    men ublu racistisk belønner med forrædderisk asyl og dyr immigration.
    Den enkelte ansatte burde egentlig registres
    og stilles til regnskab for overgrebet.

    SvarSlet