Sidevisninger i alt

søndag den 22. juli 2012

3F og LO anklager gule fagforeninger for misbrug af rødt klassekamp resultat.

“Hvis du melder dig ind i en gul fagforening, så snylter du på 100 års rød fagforenings arbejde for lønmodtagerne. Og især hvis det er billigere at få hjælp og støtte fra en billig gul discount fagforening end fra en dyr totalitær rød“, siger 3F og LO.


Vi har længe hørt, at østeuropæiske håndværkere løn-, arbejdsmiljø- og socialdumper danske håndværkeres og endnu ikke fag udlærte danskeres arbejds- og indtjeningsmuligheder i Danmark, og at løsningen på problemet er at kræve, at østeuropæer ikke spises af med 100 kr. i timen i Danmark, men hellere med 500 kr. i timen, det skal nok holde østeuropæerne langt væk fra Danmark, så er den ged barberet af sted.
Men sådan er det jo ikke.

Vi har også hørt, at demonstrerer man foran en racistisk indvandrerforretning af typisk muslimsk eller arabisk herkomst, ja, så er det ikke solidarisk antiracisme imod misbrug af vort land til at opnå profit og høj pris, som vi danskere har bygget Danmark op til over hundreder af år, næh, så er det nærmest racistisk og fremmedfjendsk mod de helt rent brune forretninger.

Og hvis en grønthandler ikke kan drømme om at ansætte danskere, men bare sælger sine røde tomater og gule appelsiner og andet grønt til discountpris, ja, så er det ikke discount prisdumping imod rød-hvide danskere, næh, så er det en berigelse for danskere imod danske grønthandlere, som udkonkurreres med fremmedegoistiske imperialisters og åbenlyse racisters ofte indsmuglede sortbørsvarer imod de danske forretninger.

Måske skulle de gule fagforeninger overveje at ansætte kinesere og afrikanere ?
For hvad gør 3F så ved det ?
Stiller sig fremmedfjendsk op foran de fremmedetniske ansatte,
som 3F aldrig har gjort det mod nogen indvandrerbager,
som løn dumper og kun har muslimske tørklæder stående bag disken som jomfruer,
men aldrig danske ?
Akkurat som pizza indvandrerne. Heller aldrig en dansker der !

http://www.180grader.dk/Politik/Hver_anden_bager_er_indvandrer-gammel

Hvis færdig behandlede asyl fup og asylmisbrugs indvandrere blev udvist, kunne danskere beskæftiges i langt højere grad.

http://avisen.dk/ledige-indvandrere-koster-milliarder_125153.aspx

Og hvis der hver gang der bliver brugt 1 kr. eller 1 million kroner på at integrere indvandrere i Danmark samtidig bliver brugt 1 kr. eller 1 million kroner på at integrere indvandrere tilbage fra Danmark hjem til hjemlandet eller et lignede kulturbeslægtet land og dertil 10 kr. eller 10 millioner kroner på at integrere danskere i Danmark i stedet for indvandrere og udlændinge (der er dog stadig 10 gange flere danskere i Danmark end ikke danskere), ja, så var der vel en slags mening med galskaben med al den påtvungne dyre indvandring og det 2-cifrede milliard integrationsstøtte beløb fra danskere og til indvandrere til overgrebet hver evige eneste år,

og som indvandrere aldrig kommer til at betale tilbage til den danske befolkning, som pengene er røvet fra for at bruge et Enhedsliste-populistisk udtryk uanset hvor mange danskere, der så afstår deres job og jobmuligheder og uddannelsespladser til indvandrere, som ikke mere behøver opholde sig og nyde dyr beskyttelse af Danmark i trængselsramte Danmark mere ?

Hvorfor dog ikke beregne, hvad indvandrerpolitikken koster danskere: http://www.information.dk/242898

Det vides jo, at 15.000.000.000 danske kr. hvert år forsvinder fra Danmark og ekspederes af primært asylmuslimer ad sted til indvandreres egne hjemlande. Det tjener alene indvandrernes bagmænd i udlandet på invasionen. Og indvandrerne i Danmark tjener nok ikke mindre selv ?



2 kommentarer:

  1. En iraner fra Vejle boykottes og blokades netop nu af 3F, der ikke vil have pizzeria arabiske tilstande indført på 'danske restaurationer', så arbejdsugen bliver på 40 timer eller mere og uden ekstra løn for overarbejde og skæve tidspunkter,

    i stedet for bare at kræve dansk arbejdskraft for arbejdsopgaver udført i Danmark så længe der er arbejdsløse danskere, som ønsker arbejde i Danmark.

    3F er næppe en bønne bedre end arabere, tyrkere, iraner og muslimer, når det kommer til at rage til sig fra andre ?

    SvarSlet
  2. 3F og LO anklager gule fagforeninger for misbrug af rødt klassekamp resultat. Til gengæld anklager ingen offentlig ansat
    asylmuslimer for at misbruge Danmarks velfærdstat til egen egoistiske fordel, så det er en dyr omgang med importen af fattige asylspekulanter, som aldrig betaler tilbage for asylbehandlingen, integrationen
    eller for den arbejdsløshed og armod asylbyrden skaber for blandt andet venstreorienterede fattige tabere og især syge, gamle og handicappede, som kronerne til asylsnyltemuslimerne stjæles fra helt uden nogen regning, som dækker for overgrebet.

    SvarSlet