Sidevisninger i alt

søndag den 11. marts 2012

Kan en ‘indvandrer’ være gode venner med en ‘dansker’ ?

Kan det passe, at for at blive rigtigt gode venner herhjemme skal islam indvandrere konvertere til etnisk danskeres livsstil eller vice versa ? spørger Isam B., sanger i Outlandish i metroXpress 20.01.2012.

Svaret på det dumme arabermuslimske spørgsmål er NEJ, hvis Isam B. havde haft mulighed for at spørge sit araberidol Muhammed, den elskede onde falske araber ’profet’ fra 600-tallet i Medina og Mekka eller bare læser, hvad den påståede dumme araber ’profets’s overlevne undersåtter har nedskrevet som Koran åbenbaring fra Allah eller for længe siden som ’Hadith’, dvs. Muhammeds svar på lignende dumme araberspørgsmål.

”Usikkerhed og uvidenhed” er grunden til det udeblevne og umulige fællesskab mellem etnisk rene hvide danskere og muslimerne, påstår berber indvandrer muslim og efterkommer digter Isam B. i stedet. Og med ham sikkert mange andre uærlige muslimer og naive lefler for påtvunget systematisk udtænkt kolonisering af Danmark af arabere, tyrkere, palæstinensere, nordafrikanere, muslimer, asylplatugler, profitspekulanter mm.


 


(Billedet: ’Usikkerhed og uvidenhed’ hos typisk muslimske ’dansker’ indvandrere er ifølge Outlandish digter Isam B. grunden til det udeblevne og helt umulige venskab i Danmark med etnisk danskere.)
 

Islamforherliger Isam B. starter sin ganske klamme islam agiterende klumme i metroXpress Kan en 'indvandrer' være gode venner med en 'dansker' ? med at omtale en ægte eller bare typisk islampropaganda uniformerede ludderhoreunge efterkommer muslim i fuld krigsmaling som kæphest på gader og vej i Danmark propaganderende således:

”Hun valgte at iføre sig tørklædet fra det øjeblik, ordene ramte hendes ører – That’s it ! Det var dråben, der fik bægeret til at flyde over. ‘Tørklædet hører ikke hjemme i Danmark !’ Udtalelsen kom på landsdækkende tv. i den bedste sendetid fra selveste Helle Thorning-Schmidt.”

Muslimske provokatører er bevidst øretæveindbydende med deres insisterende koloniserende jihad og uvilje og had til de infiltrerede og besatte danskeres normer og ret til eget fædreland, Danmark.

Outlandish digter horeunge narresut Isam B. lader til at tro, at muslimsk hore affald er ’dansk’, når muslimske forældre har kneppet i Danmark og på Nørrebro og sikkert under en ramadan en 9 måneders tid før ungens fødsel, hvor muslimer er syge og stangliderligt mod alt og alle, om det så er en grim muslimsk ludder i en sæk af det pinefulde daglange halvfaste ritual over en halvmånedæmons tid for derved at blive besat af Muhammeds kneppe dæmon og efterabe Muhammeds koranhallucination for islam udbredelse mod alt og alle af fremmede mennesker i deres egne infiltrerede lande.

Isam B. fortsætter: Nørrebro horeunge muslimen ’ved’, ”hun både er en dansker og en muslim”, og at hun ”hader” bleen om hovedet med koranlort og religions og køns apartheid indeni, da perleludder kluden ”ærlig talt” skal gøre hende ”grim”, fortæller hun selv, og forklarer koranen fra Muhammed og Allah jo også uniformen med. Så hun gør det ’alene’ for de 2 araber afguds Herre mænds skyld Allah og Muhammed.
 

Og så er ”Den faktisk ikke længere”, agiterer den berbermuslimske horeunge koloniserings digter om sin forgrimmede jihad uniformerede ligeledes overtroiske Nørrebro horeunge ’søster’ det med, som alene vil ’arbejde’, hvor hun kan agitere og reklamere for sit islamiske og koloniserings imperialistiske koranlort, siger grænsekrænker horeungen jo også selv ifølge klummeskriveren, der sikkert selv nok er islam agitator..

Og ”Kan det passe, at for at blive gode venner” i vort besatte fædreland Danmark, skal muslimer og danskere konvertere til modsat livsstil, og muslimer assimilere dansk norm og ret for at blive accepteret i det danske folk den obligatorisk begrænsede asyl tid, muslimske asylplatugler skal optage plads og påføre danskere trængsel og stigende fattigdom i eget land ?

Mon berbermuslimen tror, at danskere er kristne, som elsker kolonialistiske muslimer på trods af Muhammeds ’åbenbaringer’ til araberne for 1300 år siden og islam fans på danske gader, herunder grimt jihad uniformerede hunmuslimske horeunger og efterkommere, som forsøger appellere til, at de som grimme islamofre for perle ’profetens’ ordre mod saudiaraberne i Middelalderen har særlig ret til at provokere og demonstrere i Danmark i offentlig rum og alle andre steder i landet ?

I al fald agiterer ’Oulandish’ islamforherligende plagiat vrøvle digteren det med at ”Når du er på røven, er det vennen, du ringer til !” Men venner er jo lige nøjagtig, hvad muslimen ikke må have med ’vantro’ og dermed med danskere ifølge islam koranen til muslimerne. Og det gælder vel ikke bare i Arabien, men i hele verden, herunder også i muslimsk besatte områder af Danmark ?

Asyl digter horeunge muslimen kalder det tilmed sikkert helt bevidst falsk og urigtigt for ”uvidenhed og usikkerhed, som er gået i arv” blandt muslimer. Og at det er selve årsagen til, at muslimers ”identitet og fællesskab”, som påstås være blevet til ’danskere’ i dag, er så svag. Og nærmest skyldes, at muslimske asyl efterkommer horeunger nedstammer fra dumme muslimske analfabet forældre: ” Min generation kunne ikke løbe fra det”, sådan som mine forældre


(i modsat retning fra Marokko til Danmark i 70’erne efter arabernes olieembargo mod Danmark og Vesten med omfattende efterfølgende virksomhedslukning som resultat og derpå en voldsom organiseret arrangeret erobrings hær af gæstearbejdsløse muslimske fattigdoms asylsnylte koloniseringsimperialister fra arabiske lande imod os her ? ?)

Selvfølgelig kan den muslimske gøge horeunge generation da det !

Hver evige eneste sommerferie, juleferie, efterårsferie, forårsferie, weekend mm., når det passer asylsnylte herrefolket i kolonierne.

Alt det bør det asylmuslimske horeunge gøgeunge resultat da stå ved: fra vuggestue og børnehaveklasse og til muslimen selv tydeligt kan se det og indrømmer det.

Som derved tror at være blevet kolonialistisk ’dansker’ konvertit med islamdårlige vaner og uklar dansk norm og tale, som kan afkræve opholdspligts ret i Danmark her og nu og i al fremtid fremover.

Kan muslimsk norm og uniform være så upassende og usportslig uniformerende f.eks. på stadiums, at det alene tjener til at reklamere for og agitere for en muggen imperialistisk middelalderlig fascistisk ideologi - islam - gennem klam fetichistisk udstillet muslimsk sexisme ?

Og derved måske udstille ’usikkerhed og uvidenhed’ ved hjælp af koranislam med manglende islamisk ret til venskab med vantro ifølge ideologien, som profetisk kræver af alle sine tilhængere: ”Muslimer. Vær ikke venner med de vantro, som ikke synes, at Muhammed var nogen profet (ha ha en profet ?) og modtag ikke hjælp fra sådanne vantro” (for så skal I dø).

For Allahs åbenbarede ordre i Koranen mod frafaldne muslimer er også: ”Overalt hvor I ser frafaldne muslimer, som ikke følger afguds Allahs åbenbarede ordre fra Muhammed til muslimerne, skal I hugge disse muslimer ned, så de som døde martyrer træder ind i Allahs døds paradis rensede og rene for Allah. Dog ved bede klubber skal frafaldne islamkrænkende muslimer, som ikke praktiserer islam, have en chance for at konvertere tilbage til islam praksis.

Gør de det ikke straks der, skal de også hugges ned der for ikke at konverterer tilbage til islampraksis og underkaste sig Allahs åbenbarede ordre bud bragt fra Krigsherre Muhammed til muslimerne”

- Allahs sidste ’profet’ til muslimerne. Ingen andre er over de 2 muslimske Herrer, heller ikke Isam B.


Alt andet er dødsensfarlig frafald. Også på udebane.

Fakta: afdøde Muhammeds overlevne tilhængere og undersåtter, som nedskrev og redigerede Muhammeds had taler og agitationer mod saudiaraberne til Koran og Hadith, som det findes den dag i dag, forbyder religionsfrihed for arabere og muslimer, kræver og påbyder køns apartheid mellem muslimer, kræver og påbyder religions apartheid fra muslimer overfor alle andre end muslimer (undtaget ægtede jøde- eller kristnekoner) gennem koloniserings imperialistisk ghettoisering i invaderede områder infiltreret med islam OG forbyder modtagelse af hjælp fra vantro og have venskab med ’vantro’ ikkemuslimer OG kræver muslimsk uniformering af hunmuslimere for at gøre dem grimmere og skjule deres ’ynder’: røv, mave, ryg, hår, overarme mm., herunder evt. fuld ansigtsmaskering mod særligt kønne stofmisbrugerfetichistiske luddermuslimske araber ansigter f.eks. med mørklødede sexy kvindeoverskæg, som det ofte ses i muslimers egne lande, som endnu ikke bruger vestlig hårfjernings middel imod det.



Billedet: Tyrkisk 800 m. løb for kvinder og med et stakkels undertrykt iransk islamoffer i fuld islamisk krigsmaling i forgrimmende koranuniformering på bane 1 og i mål en omgang bag de sejrende og smukke vantro ’nudister’ på de øvrige baner.

2 kommentarer:

  1. Uskøn muslimsk sammenblanding af
    religion, politik og sport.

    SvarSlet
  2. Islam Koranen Muhammed falsk profet: http://www.jariiivanainen.net/muhammad.html

    SvarSlet