Sidevisninger i alt

mandag den 19. marts 2012

Lyt til folkets stemme og kræv asylmuslimsk afgang.


Herhjemme kender vi begrebet 'frygten', når talen falder på de fremmede snylte imperialister og deres kriminelle hjælpere.

Det er noget, ikke mindst asyl fup muslimer og offentligt ansatte med fremmedimperialistisk baggrund har udnyttet groft især gennem de sidste 10-20-30 år i et forsøg på at skabe en form for konsensus om det farlige ved alt, som skal udvises, når grundlaget for asyl ikke mere er tilstede og dertil helt urimeligt mod os og alle andre.

Man kan sagtens relatere sig til den frygt, visse muslimer og andre fascister forsøger at plante og udbrede i forhold til etnisk dansk rettighed og fortrinsret i Danmark.

Den megen snak om, at Danmark skal frygte hjemsendte og udviste muslimers skæbne til oprindelses hjemlande er tankevækkende og latterligt ‘skræmmende‘ afpresning fra sarte muslimer og andre asociale misbrugere.

Som etnisk danskere med solidarisk etnisk dansk baggrund og motiv ønsker ingen her på nogen måde at bidrage til muslimernes hysteriske frygt eller afpresning mod os eller drage konklusion vedrørende, hvad udkommet bliver, når her opholdende muslimer såvel som deres familier, brødre, søstre og landsmænd derhjemme, skal stå på egne ben i eget land og realisere sig selv der igen. Det finder de selv ud af.

Men vi kan sige noget om vores håb for det udviste og akkumuleret omkostnings dyre asylmuslimske snylte kravl. At det, vi har oplevet til disse dage på gader overalt i Danmark var over stregen, og det har antændt vrede, had og hævn hos mange, som kun kan dæmpes med generel udvisning af alle asylmuslimske snyltere og alle andre muslimer med ophold i Danmark, så vi alle igen kan få et frit samfund og frit Danmark, som hviler på social, økonomisk og politisk retfærdighed og uafhængighed uden udspekuleret udnyttelse udefra og især fra racistiske asylmuslimske kolonialister og platugler.

Måske havde ingen psykopatisk indvandrer myndighed forudset de faktiske begivenheder, vi alle har været vidner til, og rigtig mange har været udsat for og har haft kendskab til fra venner, familie og ikke mindst massemediernes evige registrering og formidling af problemet.

Og vi får billeder af kujonagtige kriminelle og racistiske mænd og grimme muslimske kvinder i alle mulige aldre, der trodser dansk lov og ret og levevilkår, mens vi intet anende færdes i eget samfund, by og land uden at være på vagt for de glubske, kriminelle spekulanter og kujoner, som færdes påtaget hjemmevant kriminelt overalt i små grupper og som grimme provokerende asylmuslimske ludder kludedukker ublu.

Vi oplever, at almindelige folk går på gader i Danmark antastes og konfronteres med grimme muslimer og deres kæder af kriminelle horeunger og kneppe affald dag ind og dag ud og problemet breder sig.

Fælles for alle grupper og individer i de besatte områder har været og er stadig at komme af med denne pestilens.

Og når folk råber, at perkerne skal forsvinde, så er det på grund af foragt for deres asyl despoti og ikke mindst fordi, de er det ypperste lort for en klam racistisk og fascistisk ideologi, som gennem 40 år har forsøgt mase sig ind i Danmark under dække af løgne om, at de er hadet overalt, og der er gjort overgreb på dem derhjemme, og som derfor skal koste fattige udsatte danskere kassen og muligheden for et anstændigt liv for altid og frygte det feje kriminelle kryb, som har ulækker, uciviliseret norm og er mere kriminel end nogen etnisk dansk social klasse i Danmark.

Det danske folk kræver udvisning af alle muslimer nu og en officiel plan for, hvordan det kan ske og over hvor længe, og som bør sendes til folkeafstemning, hvis befolkningen finder det ønskværdigt eller nødvendigt f.eks. at bedre den.

Det danske folk har aldrig ønsket de asylmuslimske misbrugere og gæster her en eneste dag mere end nødvendigt for krybets overlevelse.

Vort folks kamp skal støttes og ønsket imødekommes. Ikke mindst ved at vor danske regering også erklærer sig enig med alle andre folkeslag og nationer i, at stabilitet og retfærdighed i Danmark kommer forud for muslimers snylte behov og bagtanker imod vort eget folk og dets levevilkår.

For ingen kan rigtig forestille sig den skuffelse hos fattige og venstreorienterede, som nu i 20-30 år har været tilstede blandt de arbejdsløse og hjemløse i Danmark, som har fået ændret og ødelagt deres liv og børns fremtid også, hvis ikke alle asylmuslimer og efterkommere udvises snarest, nu da fremmede fortsat maser sig ind og yngler som rotter og breder sig som pest og fortrænger udsatte danskere mere og mere og flere og flere steder dag for dag frem for at hjemvende, alt imens offentligt ansatte og venstreorienterede politikere blot vender de udsatte ryggen og snakker uden med asylislamisk 'rettighed’ for dem og underkastelses ‘pligt’ for de udsatte for overgrebet. Det er noget forbandet svineri.

De udsattes vrede og had kan meget vel blive afgørende og farlig for forbryderne, når skuffelse ved muslimernes løgne og kriminalitet under dække af ublu frihed og ret til racisme mod dem blandes med det fremkaldte frustrerede mareridt hos offentlige ansatte og politikere, som i årtier har løjet om asyl muslimernes ophold, at de bare skulle være her kortvarig og så hjem igen, blandes til en eksplosiv cocktail.

Det er en sprængfarlig letantændelig situation, som kan trodse langtidslands forrædere og politikere, som i grundholdning har været falsk over for selvbestemmelse og vor egen etnisk danske befolknings ret og evne til at regere og regulere egnet behov og levevilkår mod fremmedes snylteinteresser og misbrug af os.

Og når EU og herunder Danmark følger FN’s og asyl islams mærkværdige egoistiske holdning mod os med fortsat asylindvandring og mere udbredelse af muslimsk kolonisering frem for udvisning og oprydning og derved trodse vort eget folks behov og ønsker, så grænser det til direkte suicidal truende og øretæveindbydende provokation hos forbryderne.

Vi ser alle frem til, at al modstand, som kan mobiliseres mod kolonialistisk imperialistisk asylislam, og de trængselsproblemer og den stigende fattigdom herunder hullet i statskassen, som indvandringen af disse racister resulterer i og allerede har resulteret i, nu får frit løb, og at indvandrerne selv bidrager med selvkritik og selvhjælp til hurtigst mulig udvandring og hjemvendende af alle de uønskede og belastende asylmuslimske indvandrere med horeunge kneppeaffald her.

Det er enormt mistænkeligt og opsigtsvækkende, at muslimerne ikke for længst er hjemvendt, men fortsat driver racistisk og kapitalistisk virksomhed i Danmark direkte op i udsatte og fordrevne danskeres åbne ansigter.

Det er noget forbandet ubehøvlet svineri og skal bringes til ophør straks, og det ved perkene godt selv.

Og det kan meget let resultere i patriotisme og revolutionær moralsk korrekt selvtægt og menneskerettighed mod imperialisterne og deres feje politiske lejesvende og halevedhæng i den offentlige sektor.

Så muslimer, lyt til folkets stemme og rejs hjem, og politikere, afhold folkeafstemning om betaling for overgrebet.

Alt tyder på, at det alene er det, der skal til for at sikre tålelig retfærdighed og bæredygtig tilfredshed i vort eget land Danmark mod fremmedimperialisterne og det ubehøvlede racistiske asylmuslimske svineri og koloniserings påtvangs forsøg mod de allersvageste, de ældre, de venstreorienterede og alle andre udsatte.
 
( Denne artikel er svar på Omar Marzouk og Fathi El-Abed, Kilde: Politiken, 11.2.2011
http://politiken.dk/debat/ECE1193337/lyt-til-folkets-stemme-og-kraev-mubaraks-afgang/ )
 


http://nationalanarkisterneedfp.blogspot.com/ 

https://sanddnadebat.wordpress.com/            
  

5 kommentarer:

  1. "Så muslimer, lyt til folkets stemme og rejs hjem"

    Det er desværre en drøm der aldrig går i opfyldelse, islams mål er verdensherredømmet, det værste er de vestlige politikere der hjælper dem på vej

    SvarSlet
  2. Det danske folk har valgt den til enhver tid siddende regering, og på den måde er det det danske folks valg, at vi ville tiltrække os store grupper af indvandrere med muslimsk baggrund.

    Det koster, og det burde ikke komme bag på danskerne.

    Håbet var sikkert, at indvandrene ville tage imod den danske levetid og tilpasse sig denne indenfor en rimelig kort tid.

    Resultatet har ikke været helt dette, selv om mange vitterligt har ydet en indsats med integrationen.

    Desværre er overrepræsentation af strafferetlig kriminalitet hvad integrationen har medført og det har gjort det sikkert mere utrygt at være danskere.

    Efter min mening har Danmark modtaget for mange indvandrere og bør stoppe op og afvente om integration kommer til at virke på en tålelig måde

    SvarSlet
  3. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

    SvarSlet
  4. Der er ca. 60.000 østeuropæere i arbejde i Danmark i dag
    og 120.000 ? danskere uden job,
    der ikke er integreret på arbejdsmarkedet.

    70% af alle sindsyge på sindsygehospitaler
    er vist muslimer og asyl kræver 'flygtninge',

    som befolkningen har 'valg', skal være her,
    fordi 85% af politikerne vil have, de er her,
    og dem har de selv stemt på,
    fordi de vil have,
    at alle disse indvandrere er her

    ligesom de selv har valg
    at alle islamister,
    indvandrerprofit butiks momssvindlere,
    racister osv. med mørk hud,
    skal være her

    ved stemme til folketingsvalg
    eller har de, vi og I nu også det ?

    Har de, vi og I ?

    Næhh.

    SvarSlet