Sidevisninger i alt

mandag den 1. juli 2013

Ramadan kurv til asyl hylekor eller til trængende danskere a la dansk jule kur ?

Af asyl islam ekspert Ahl Al Allah: “Asyl Islam er noget svineri, noget a la kollaboratør virksomhed“.

En lynhurtig måde at blive rig og mægtig på er asyl (misbrug). Det lønner sig let og hurtigt takket være udemokratisk, offentligt ansattes diktatorisk korrupte medhjælp med det.

Offentligt ansatte som nægter at spørge vores befolkning om lov til at dele asyl ud til gud og hvermand (også til banditter og kriminelle), og så det rammer danskere uretfærdigt over en bred kam.

Og heller ikke kunne drømme om at spørge vores befolkning, om den synes, at det bør være helt frivilligt at betale til den mod os vedvarende massivt påtvungne asyl afpresning - herunder fra undergravende / kriminelle muslimer - over indkomstskatten under lavkonjunktur og i massearbejdsløsheds krisetid !

Det afgør offentligt ansatte suverænt selv hen over hovedet på befolkningen og tjener oveni rigtigt godt på svineriet.


Muslimer er kendt for at opdrage deres asylbørn til at mobbe og had hetze ikke muslimer ud af  indtaget boligområde. Senest er det set ske med brandstiftelse, trusler med våben, overfald og generel had bagtale som få ud af mange jihad-metoder fra organiserede asyl muhammedisters side.

Og det vækker bred asocial rød sympati og nedrig asocial forståelse og medlidenhed og belønnes generelt med nødhjælp, en slags rød immigrations integrations ‘gulerod‘, især fra korrupt asocialt venstreorienterede ansatte i den udemokratisk diktatoriske offentlige sektor.

I stedet for kold udvisning og konfiskation af opholdsret og statsborgerskab for alle kriminelle banditter med fremmed etnisk asyl misbrugs baggrund og asyl motiv, herunder også utaknemlige (asylslavehandlede) efterkommere med had til danskere og dansk norm og ret.

En somalisk voldtægtsmands overgreb mod en 10 år ung dansk pige er et ud af mange eksempler på, at offentligt ansatte misbruger deres udemokratiske magtmonopol mod befolkningens tarv, uden at der er noget andet for befolkningen at gøre ved det end at opfinde en ‘dansk model’ for ‘dansk forår’ mod offentligt ansattes korrupte magtmonopol. Og deres illoyale alliance med asyl misbrugende immigranter fra fjerne lande, typisk islamiske og arabiske…

I forvejen sender asylfiduser milliarder af kroner ud af Danmark til asylbagmænds arrangement af flere asyl kæde vandrere imod os, ligesom at milliarder af danske kroner går til muslimernes terrorkrige imod hinanden, som baner vej for endnu flere asyl jihad spekulanter af allerværste skuffe mod os. Og det kan ikke standses ad demokratisk vej gennem folkelig afgørelse.


Svineriet fra offentligt ansatte er blevet så omfattende, at der hver dag dør 10 danskere (3000 om året svarende til 210.000 over 70 år eller 3,5% af befolkningen) af infektionssygdomme påført indlagte på offentlige sygehuse. En måling for nylig viste, at der er 50-100 gange mere rent på private svineslagterier end på offentlige sygehuses oprationsstuer og rengjorte sygesenge.

En undersøgelse af  SKAT viser også stor svindel blandt medarbejdere, der jagter private erhvervsdrivende, men lader typer som Helle Thorning-Schmidt gå fri, så Skatteminister Holger K. Nielsen nu har besluttet at nedlægge SKAT’s afdeling for Økonomisk Kriminalitet.

Det har i forvejen længe vært helt galt med det offentliges Finanstilsyn med banker og kreditforeninger, og det hævdes fra flere sider, at netop det var skyld i indvandrerboblen op gennem 00‘erne, som forårsagede byggeboom til mindst 138.000 indvandrede familier til en låne udgift og udlands gæld på mere end 500 mia. kr., som skal betales tilbage over de næste 30 år, før byggelånene til boliger og offentlige institutioner til den enorme og helt unødvendigt permanente indvandring & immigration under 10 år med VKO er betalt helt tilbage.

Den Røde regering af Løftebrydere er godt i gang med at overtrumfe den sindssygt høje indvandring under VKO og med endnu mere af endnu værre skuffe i Rødes Klassekamp imod velfærd, tryghed, CO2, klimabegrænsning, trængselsproblemer osv., og de Røde har intet lært af hverken Nyrup eller Fog/Løkke’s trængsels ambitioner.

Og heller ikke af destruktiv asyl muslimsk invasion, besættelse og opformering imod befolkninger i mange andre lande som f.eks. vore egne nabolande eller i Mellemøsten over  hundreder af år.

At overlade velfærd og kontrol af virksomheder, herunder offentlig virksomhed som f.eks. asylmyndighed, politi, SKAT, institutioner osv. til inhabile offentligt ansattes ve og vel og for godt befindende er ren korruption og det dummeste, man kan gøre.

Velfærdsstatsydelser bør udføres af private firmaer, selskaber og fonde i konkurrence med hinanden og under fuld folkevalgt demokratisk kontrol gennem kontrolmyndighed og kontrolfirmaer, som vælges af befolkningen, kontrolleres af befolkningen og betales med honorar efter kontrolfirmaernes evne til at finde fejl, mangler og svigt og udføre sit arbejde perfekt.

Men det ønsker hverken venstreorienterede rød fascister eller offentligt ansatte pampere og skrankepaver som f.eks. folketingspolitikere naturligt at indføre i deres fælles forsøg på endnu mere magtmonopol og ensretning af samfundet til udemokratisk ansatte i den offentlig sektor hen over hovedet på den betalende befolkning.

Enhedslistens Rosa Lund har netop foreslået en kampagne i offentlige danske børnehaver, at de skal gøres til  kønspolitiske organer med opmuntring til drengebørn om at iføre sig kvindetøj som f.eks. lyserøde prinsessekjoler for at nedbryde uønsket venstreorienteret køns skel fra drengeside !!!!

Mon Enhedslisten også vil opfordre til køns politisk opgør i muslimske koran vuggestuer, børnehaver, skoler, klubber og moskeer, eller er det kun danskere og slet ikke muslimer, som har problematisk køns politik ? Og hvad med voksne ansat i den offentlige sektor ? Bør de gå foran børnene med at nedbryde køns skel for påklædning ?


I forvejen har satanisten og ligestillings- & kirkeminister Manu Sareen grundlovsstridigt tilsidesat, at Folkekirken er evangelisk og dermed bygger på Jesus Ord og på Guds, og at ægteskab i Guds Hus er mellem 1 mand og 1 kvinde, så de bliver 1 kød, og altså ikke mellem 2 bøsser eller f.eks. 3 kameler eller 4 grise, som bøsse satanisten har fået indført i strid med Sønnens Ord i Evangelierne om Faderens Ord i GT.

Mon Rosa Lund eller bøsseminister Manu Sareen tør pålægge islam invaderet oprettede moskeer at praktisere religiøse bøsse vielser eller kønsneutral påklædning der ? Eller har de 2 ‘racister’ for stor islamofobi til at foreslå det praktiseret ?

I forvejen er Enhedslisten og De Radikale jo godt grebet af Antiislam-fobi og Folkestyre Rettigheds skræk !

Derfor foreslår danske nationalanarkister igen, at befolkningen høres i Folkestyrespørgsmål !

Nationalanarkistisk forslag til 100% indførelse af Folkestyre på ASYL området.

 LOV FORSLAG TIL FOLKEAFSTEMNING OM
ASYL OPHOLD OG ASYL FINANSIERING

Danmarks befolkning bør demokratisk spørges om følgende:

Indledende FOLKEAFSTEMNING om FOLKESTYRE og om Økonomisk Demokrati.

Egner Danmarks befolkning sig til frivilligt at afgøre egne forhold og forhold for andre (udlændinge) gennem FOLKEAFSTEMNING ?

Eller er det alene offentlig ansatte og statslige tjenestemænd, som autoritært, enevældigt og diktatorisk egner sit til at være formyndere, barnepiger, Big Brother diktatorer og enevældige konger MOD BEFOLKNINGENS RET til at bestemme over eget liv og egen pengepung i det omfang, at der solidarisk er betalt indkomstskat for samfundet statsfinansierede infrastruktur og udgift til skatteborgeren selv ? Og moms og skat på forbrug kan finansiere dem, som ikke kan dække egen udgift for det offentliges udgift til dem, og de ikke kan tilbydes lønindtægt i samfundet grundet massearbejdsløshed, masseindvandring, masseasylmisbrug etc.

FOLKEAFSTEMNING om ASYL OG ASYL FINANSIERING.

Bør asylanter tilbydes forrang for danskere i levestandard, jobtilbud, uddannelse, udgift til etablering mm. betalt af danske skatteborgere ?

Bør asylanter tilbydes bedre materielle og økonomiske kår i Danmark end gennemsnitsbefolkningen har i hjemlandet og dermed lokke rige asylspekulanter her til ?

Bør den danske befolkning tvinges til at betale til asylanter med en ideologi eller en religion, som er rettet mod ateister og kristne eller mod dansk kultur, sindelag, livsstil og mentalitet  ?

Eller bør det være helt frivillig at betale til indvandring over selvangivelsen, og hvor skatteborgeren selv anfører det beløb eller den procent, som skatteborgeren vil skattebetale til asylformål mod landet ?

Bør asyl kræver kunne påberåbe sig statsborgerskabs rettighed og overfødselshyppigheds rettighed uden forud at forudbetale den fulde udgift til udgiften og dertil for den økonomiske fordel, som søger opnået, og for det, som allerede er opnået gennem asyl spekulation langt væk fra hjemlandet hen over nabolande, som er langt nærmere hjemlandet end Danmark er ?

Langt de fleste indvandrere af muslimsk herkomst er arrangeret handlet til Danmark af familier, som forud lovede familierne, at der ikke var tale om immigration, men om midlertidig ‘arbejde‘ eller asyl. Når det går op for muslimske koner og børn, at det var en arrangeret løgn, bliver ofrene ofte hadefulde, sindssyge og racistiske. Derfor bør det kun være muslimer, som kan bevise, at de er arrangeret menneske slavehandlet til Danmark, som bør kunne søge asyl i Danmark. Og de bør alle afsværge sig al had talen i Koranen i al fremtid mod ateister, kristen, jøder, tidligere muslimer og alle andre for at skulle kunne komme i asylbetragtning i Danmark en begrænset tid.

Alle andre muslimer bør udvises til muslimske lande og søge asyl der fra de påståede fjender i hjemlandene, og som asylanter typisk kun er hos i lange ferier de efterfølgende mange år.

Kun sådan kan indvandrerboble problemet med udspekulerede fattige, arbejdsløse og racistiske, imperialistiske muslimer stoppes

og den stigende ulighed, fattigdom, arbejdsløshed, voksende overbefolkning, stigende trængselsproblemer, CO2 udslip og klima forværring begrænses eller helt stoppes.

Netop nu får danskere 10.000 færre børn om året end normalt. Fortsætter udviklingen vil arbejdsløsheden om 20 år falde med 10.000 hvert år og arbejdsløsheden dermed kunne være borte om 35 år. Skal de 600.000 på aktivering, bistandshjælp, fortidspension mm. også kunne tilbydes vellønnede jobs i stedet for lav fattighjælp er denne arbejdsløshedsbyrde borte om 95 år, forudsat at indvandringen af østeuropæer og asylmuslimske koloniseringsimperialister er 0 (f.eks. balanceret af mere muslimsk udvandring end påtvunget indvandring) og at indførelsen af  industrirobotter og rationalisering ikke resulterer i mere massefyring af danskere, som det jo allerede er sket i vidt omfang grundet arrangeret påtvunget indvandring, og som Danmarks befolkningen ikke må nægte ske, fordi der ikke er Folkestyre i Danmark, men hersker offentlig ansattes enevældige parlamentariske diktatur i Danmark mod alt og alle (undtaget mod udspekulerede asyl afpressere).

Uden et Folkedemokratisk Dansk ‘Forår’ a la arabergloriernes i arabisk lorteland og med et bredt folkekrav om indførelse af Folkestyre og dermed et brud på Offentligt ansattes enevældige diktatur, bliver der næppe for alvor ændret noget afgørende i Danmark til det bedre andet end for offentligt ansatte og fremmed imperialister med asyl afpresnings baggrund og lynhurtigt profit motiv genvej gennem udspekuleret professionel asylafpresnings tricks.

Er Integration af muslimer i Danmark det samme som Immigration af dem her ?

Her er en lille fortælling om asyl islam:

Den store, store stygge Allah og de 3 små muslimske svin i leverpostejs Danmark.

Der var engang 3 små muslimske svin, som søgte asyl i Danmark, selv om at Allah havde fortalt alle sine profeter, både den oldgamle arabiske Muhammed (ha, ha, ha en profet ? Allahs bare røv !), men også alle Allahs antiislamiske profeter udenfor Saudi Arabien efterfølgende, at muslimer skal leve og uddø i islam hellige slave slum sump ghetto depot reservat territorium Saudi Arabien,

og der 5 gange daglig nikke Allahs gulvmåtter til islam døds paradis helvede 5 skaller nedad og i retning af Mekka og dens rundtossede rundkørsel med sin sorte totempæl kasse Kaba i midten med Abrahams jødesynagoge fængslet indeni og med en sort sten i et hul i siden

for at få islam hellige gris Allah op i sig og selv blive et muslimsk svin a la Allah og Mullah Muhammed Islam, den forbandede falske ‘profet’ (ha, ha, ha, en ‘profet’ ? Allahs bare røv)

og at deserteret udvandring og frafald fra islam hellige slave slum sump ghetto reservat territorium Saudi Arabien straffes med nedhugning af muslimen og kremering i helvedes ild.

Kun derved kan muslimen blive renset og ren for Allah, og som muslimsk martyr træde ind i Allahs dødsparadishelvede helt renset og ren og blive mødt med et rungende SLAVE i al evighed fra Allah selv, som lever der.

Men det var de 3 små muslimske svin skide ligeglade med. De havde nemlig udtænkt en udspekuleret smart måde lynhurtig at blive rige på. Helt ufortjent gennemtænkt at kunne få fat i en andel af andres velstand ved at påberåbe sig, at de var muslimer og derfor i stor akut fare fra andre onde muslimer i hjemland. Og ikke ville tigge og trygle om beskyttelse og gratis asyl og fed velfærd hos andre trosfæller i andre muslimske lande meget nærmere end Danmark, for det var slet ikke godt nok for de hadede og forfulgte sindssygt glubske muslimske svin fra arabermuslimsk land.

De 3 muslimske svin havde nemlig meget høje ambitioner om en hurtig smut genvej til lynhurtig fed rigdom på bekostning af vantro ateister og kristne, som de ifølge Muhammeds islam, muhamedismen, bare ikke måtte modtage hjælp fra eller blive venner med. Med det ville de 3 arabermuslimske svin da skide på.

Ligesom alle andre muslimer i hele verden synes, at Allah er Den Største af alle guder, om Allah vil det eller ej, og krigsherre Muhammed var en muslimsk ‘profet’ (ha, ha, ha, en ‘profet’ ? Allahs bare røv !), så var de 3 muslimske svin også af den overbevisning, at muslimske svin skal praktisere diskrimination, såkaldt racisme, som følge af deres islam ideologi, og derfor behandle muslimer på en måde og alle andre mennesker på en helt anden måde og langt dårligere. F.eks. må muslimer ikke ligestille mænd og kvinder. Eller være kærlige og forelskede i ateister, gifte sig med dem, blive nære venner med dem osv. Det er alt sammen strengt forbudt af krigsherre Muhammeds ideologi islam / muhammedismen.

Men de feje 3 små muslimske svin havde råbt ASYL til selvbestaltet udemokratisk offentlig dansk myndighed, og derfor var døren åben til at starte araberkapitalistiske og 100% racistiske butikker og kiosker op med henblik på en genvej til lynhurtig asylprofit, butikker som aldrig ansætter danskere, alene muslimer, og de 3 små muslimske svin kunne lynhurtigt begynde at sende danske penge ud af Danmark og hjem til asylbagmænd og terrorbevægelser, som de støttede af et ondt hadefuldt hjerte til andre muslimer blandt meget andet.

Men fordi de 3 muslimske svin savnede deres egne lande, valfartede de også hver sommer hjem til hjemlandet, som de bedragerisk påstod at have været slem forfulgte i og flygtet fra for bedragerisk at kunne rage asyl til sig i Danmark og dermed lynhurtigt forsøge at blive mægtige og rige i Danmark på bekostning af danskere og offentlig dansk korrupt myndighed og ved at udnytte naive, dumme danskere efter at have misbrugt korrupt offentlig dansk asylbehandlende myndighed til at opnå unødvendig og fej asyl, så længe det passer asylsnylterne, om Allah vil det eller ej.

Og derfor besluttede Store Stygge Allah, som ser alt og ved alt, at stoppe det usle asylmisbrug ved at de 3 muslimske svin alle hurtigt skulle hugges godt og grundigt ned og kremeres godt og grundigt igennem med helvedes ild for derved at blive renset og ren for Allah, som det sig hør og bør, og dermed som martyrer at kunne træde hel renset og ren ind i Allahs dødsparadishelvede, så alle dermed for alvor kunne blive rigtigt glade og tilfredse. Og at det allerbedst kunne ske ved, at de 3 deserterede muslimske asylmisbrugs svin blev sprængt i luften (som er blevet en flot islamisk martyr tradition at praktisere imod frafaldne og deserterede muslimer udenfor Saudi Arabien, efter at Allah har lært sine jihad krigere at bruge moderne sprængstoffer). Og det skete under Store, Store stygge Allahs savlende jubelråb: “Whallah, Allahu akba inshallah” (Jeg sværger ved Allah, at Allah er den største, hvis Allah vil det eller ej). For det havde Allah selv lært at råbe, efter at have hørt mange krigsgale muslimer råbe det rigtig mange gange.

For Allah er meget lærenem, om Allah vil det eller ej.
Sådan er det.

Asyl profit a la asyl jihad griseri i krise tid inden dommedag.



Social Realisten: "Ikke en skid": 
http://www.youtube.com/watch?v=AnNWS6jwdAA

1 kommentar:

  1. Hej,

    Til korrekt præsentere mig selv, jeg er Rodrigo Luli en privat långiver ivgive ud lånet med 3% rente. Dette er en økonomisk mulighed påvdin dør skridt, gælder i dag og få din hurtige lån. Der er mange derude, der søger økonomisk mulighed eller assistance overalt de steder og stadig alligevel er de i stand til at få en. Men dette er en økonomisk mulighed på din dør skridt, og som sådan kan du ikke råd
    at gå glip af denne mulighed. Denne service er gøre til både enkeltpersoner, virksomheder, business mænd og kvinder. Lånebeløbet tilgængelige spænder fra ethvert beløb efter eget valg For mere information kontakte os via e-mail: rodrigoluliloanfirm@yahoo.com

    Lån ansøgningsskema FYLD og afkast.

    Fulde navn ....................................

    Personligt telefonnummer ............................

    Land ...........................................

    Adresse ......................................

    State ..............................

    Age .............................................

    Har du søgt før? .......................

    Civilstand .................................

    Lånebeløbet nødvendig som lån .....................................

    Lån Varighed .................................

    Beskæftigelse ....................................

    Månedlig indkomst .............................

    I erkendelse af disse oplysninger, skal vi sende dig vores vilkår sammen med tilbagebetaling tidsplan og Hvis du accepterer de vilkår og betingelser, du står til at få dit lån inden for 24 timer. Det afhænger af din seriøsitet og haster med at få lånet.
    Jeg gladeligt afventer Deres hurtig reaktion,

    Med venlig hilsen

    Rodrigo Luli.

    SvarSlet