Sidevisninger i alt

mandag den 26. december 2011

Helle Thorning bønfalder sin tyrkermand Erdogan om at komme ind i EU.

Thorning vil kræve Tyrkiet ind i EU under sit Formandskab og dermed puste nyt liv i EU's strandede optagelsesforhandlinger med Tyrkiet og slå fast, at Tyrkiet skal have samme behandling som alle andre ansøgerlande UDEN at spørge vores egen befolkning om lov med folkeafstemning, selv om at alle befolkninger i EU (undtaget millioner af tyrkiske flygtninge og gæstearbejdere) er imod tyrkisk indlemmelse i EU.

Helle Thorning-Schmidt kræver: »Vi (socialdemokrater) skal selvfølgelig være parate til at gennemføre det, vi (for længst døde politikere for mere end 40 år siden) har lovet (for længst døde) tyrkere, og det er, at udvidelsesprocessen (indlemmelse af over 100 millioner fattige koloniseringsimperialistisk parate muslimske tyrkere og kurdere) skal fortsætte,« kræver den røde skatteål spekulant og valgflæsk løftebryder iskoldt kynisk.

http://www.b.dk/politiko/thorning-sender-advarsel-til-tyrkiet

Venstre tror ikke rigtig på, at det kan blive en vindersag for det danske formandskab at optø optagelsesforhandlingerne med Tyrkiet, nu hvor der er diplomatisk og verbal ord krig imellem Frankrig og Tyrkiet, Europas befolkning er imod og Dansk Folkeparti er da også direkte imod tyrkisk medlemskab:

»Tyrkiet er på vej mod at blive en islamistisk stat og skal aldrig være medlem af EU. Derfor skal Danmark ikke bringe dem tilbage på sporet,« siger udenrigsordfører Søren Espersen ligeud til Helle Thorning-Schmidts tyrker drøm.

En række fremtrædende EU-lande vil kun tilbyde Tyrkiet et beskåret medlemskab eller et privilegeret partnerskab, og Frankrig truer direkte med en folkeafstemning om tyrkisk optagelse og er netop nu også i strid med tyrkerne om tyrkernes folkedrab på millioner af kristne armenier under Den Første Verdenskrig, som tyrkerne ikke vil indrømme, og som har fået tyrkerne til at hjemkalde deres ambassadører fra Frankrig og til gengæld beskylde Frankrig for folkedrab i Algeriet.

Erdogan har tidligere forudsagt, at EU inden 10 år vil ligge på knæ for Tyrkiet for at få Tyrkiet indlemmet i EU, så der kan strømme millioner af flere tyrkere ind over grænserne til EU og Danmark, sådan som østeuropæer, romaer, rumæner, bulgarer mm. gør netop nu, hvor det skabe stor armod, fattigdom, bolignød og arbejdsløshed hos samfundets laveste tabere og mest udsatte borgere ikke mindst blandt de venstreorienterede svigtede røde vælgere, som de fremmede og endnu fattigere skal bruges til at udkonkurrere i klassekampen for herboende kapitalister og venstreorienterede røde partipampere.

Valgløftebryder og skatteål imod udsatte danskere og røde vælgere statsminister Helle Thorning-Schmidt er dermed godt i gang med at påbegynde sin tiggergang for tyrker islamisten Erdogan og dermed bede om at koloniimperialistiske ludfattige tyrkere invaderer Danmark og EU i endnu større grad end nu, frem for at kræve udvandring af alle tyrkere, som allerede er her og optager resurser og plads fra vore egne etniske danskere og ikke mere behøver nogen beskyttelse for hinanden hjemme i Tyrkiet og i Kurdistan eller behøver mere at flygte fra og frygte den for længst detroniserede tyrkiske militærjunta derhjemme

- tyrkere som i Danmark er årtigamle asylafpressere og for længst overflødige trængsels gæstearbejdsløse og racistiske kioskejere, grønthandlere, pizzajunk profitdrivende, racistiske importører, distributører, grossister, transportører og detailhandlere, som aldrig har haft en eneste etnisk ren hvid dansker ansat og kun skaber armod, arbejdsløshed og bolignød blandt de udsatte, venstreorienterede tabere og fattigrøve, som næppe selv er røde racister ?

Men det er deres fremmede tyrker profit bemægtigelses berigelses idoler derimod til gengæld tydeligt nok, både i tyrker profit biksene og i tyrker konspirationsforeningerne, som kun tyrker og kurder mænd og kvinder har adgang til.


(Fig. En knælende Thorning for tyrker imperialist idolet Erdogan og forherligelsen at tyrkernes angreb i 1453 og erobring af  Europas storby Konstantinopel med Hagia Sofia katedralkuppelpaladskirken (der er mere end 100 år ældre end muslimernes saudiarabiske krigsherre idol Muhammed). Tyrkerne overmalede de kristnes vægmalerier og tilbyggede katedralkuppelkirken med 4 minareter til en tyrkisk krigstrofæ pralemoske vendt imod vantro besejrede europæer, som de stadig systematisk asyl invaderer imperialistisk og profit kolonialistisk.)

Tidligere statsminister Nyrup Rasmussen har netop trukket sig som formand for EU's socialdemokrater, hvor han i små 10 år har agiteret imod tyrkisk medlemskab og har sikkert trukket sig netop nu for at bane vej for Helle Thorning-Schmidts personlige EU-formandsambition, om at få Danmark og EU oversvømmet med endnu flere tyrkere

i stedet for, at der hellere burde påbegyndes en rømning af de 65.000 tyrkiske gæster, som bor i Danmark (i Tyskland er der 4 millioner tyrkere), og som udgør 15% af alle muslimer i Danmark, og som sender 2½ mia. d. kr. ud af Danmark og hjem til bagmænd i Tyrkiet hvert år ud af de 12-14. mia. d. kr., som racistiske asylmuslimer i hele Danmark årligt sender tilbage hjem primært fra deres racistiske sortbørsforretninger og virksomhedsforsyningsfirmaer, som aldrig har haft en eneste dansker ansat nogensinde.

Den radikale uddannelsesminister Morten Østergaard ønsker hertil, at de over 18.000 udenlandske studerende i Danmark, som fratager lige så mange danskere en studieplads og uddannelsesmulighed, øges, fordi udenlandske racistiske virksomheder i Danmark, som udkonkurrer danske virksomheder, ikke vil ansætte dansk arbejdskraft, men kun udenlandsk, påstår Morten Østergaard racistisk anklagende, og at det også er meget vigtigt, at danske studerende og færdiguddannede ikke bliver i Danmark, men tager til udlandet en lang række år og så kommer tilbage med udenlandsk viden og erfaring

- en sindssyg dyr og tåbelig undergravende radikal taber globalimperialistisk junglelovs ideologi.

Hvis tyrkere og alle mulige andre muslimer og asylafpressere, som ikke mere behøver beskyttelse i Danmark, udvises, f.eks. efter at politikerne har turdet spørge vore egne vælgere til råds med folkeafstemning, vil det løse hovedparten af alle trængselsproblemer i Danmark, fjerne hovedparten af arbejdsløsheden, al bolignød, de alt for store offentlige udgifter og underskud og bedre betalingsbalancen med mindst 20 mia. kr., mindske CO2 udledningen med 10%, forurening og miljøsvineri med mindst lige så meget og modvirke den stigende racisme og borgerkrig fra indvandrers side imod danskere

og frigøre travlt beskæftiget offentlige ansattes røde hænder fra muslimer og deres unger til ældre, syge og handicappede etnisk danskere og lette den skatte- og afgiftsbyrde, som bruges på denne for længst overflødigt her opholdende asylmisbrugere og gæstearbejder indvandrerbyrde, som er den største byrde af alle i Danmark, og som Helle Thorning ønsker øget, ved at krybe for endnu mere tyrkisk invasion, indvandring og udnyttelse af Danmark,

og som vi alle må love statsminister Helle Thorning-Schmidt aldrig at glemme og skulle stå til regnskab for, så længe hun lever i Danmark, EU eller Tyrkiet,

hvis hun vover at forsøge gennemføre tyrker tigger indlemmelsen uden at spørge de danske vælgere om lov med folkeafstemning, som risikerer at skulle leve med overgrebet !

1 kommentar:

  1. Hej, jeg lagde en kommentar eller to på din tv2blog, det var der en hardcore Socialdemokrat
    der ikke brød sig om, nu må vi se om vedkommende
    også er søgt til blogspot, for så bliver det spændende i det nye år.

    SvarSlet