Sidevisninger i alt

søndag den 4. december 2011

EB afpressede Thornings skattehælermodstander meddeler oplysninger.

Ekstra Bladet indrømmer nu at have brudt sit 1 år gamle kildebeskyttelsesløfte til Peter Arnfeldt, da denne ulovligt kun ville lække udvalgte dele af Thornings skattesag til Ekstra Bladet og ikke hele skattesagen !

Det fortalte Ekstra Bladets chefredaktør Poul Madsen i går til Deadline.

Og at Ekstra Bladet ikke skal bruges til at afsløre magthavers kamp mod magthavere.
I dag er forklaringen i bladet en noget anden:

http://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/danskpolitik/article1668710.ece

Ekstra Bladet er tydeligt provokeret af, at Niels Krause Kjær har kunnet oplyse at være i besiddelse af et notat, som departementschef Peter Loft havde bedt SKAT i København tage med i en vurdering sidste år den 1.9.2010 (måske stammende fra BT) og også anmeldte til politiet, og som sikkert er et notat forfattet på BT af journalister med vægtige juridiske betragtninger og spørgsmål til SKAT om Thornings skattesag i sammenligning med andre tilsvarende sager med andre (helt ugunstige) udfald (for Thorning / SKAT).

- synspunkter og oplysninger til Thornings skattesag som daværende særlige rådgiver for daværende skatteminister Troels Lund Poulsen Peter Arnfeldt forsynede departementschef Peter Toft med (udenom skatteministerens viden ?).

SKAT frikendte jo siden øje synligt fejlagtigt sig selv.

Og frikendte dermed også den socialdemokratiske formand og statsministerkandidat Thorning-Schmidt for uretmæssigt at have fejlopgivet Thornings ægtemands skattepligtige forhold i Danmark og brug af Thornings ægtemands skattefradrag til sig selv
og sagen skulle dermed være ude af verden og lukket teknisk set.

Men sagen blev for et 1 års tid siden for meget for Peter Arnfeldt, som nu skal fedtes ind i også at have være særlig rådgiver ('spindoktor') for daværende skatteminister Troels Lund Poulsen,

så Troels Lund Poulsen nu også forsøges intimideret af Arnfeldts ulovlige politiske skattesags lækageforsøg til Ekstra Bladet, måske til BT og videre til departement chefen ?

Det er jo efterfølgende kommet frem, at Helle Thorning-Schmidt tilmed har misbrugt sin mands skattefradrag over 5-6 år til en værdi af 150.000 kr., men at denne skattesvindel er forældet, så statsminister Helle Thorning slipper for at retsforfølges for den ulovlige skattegevinst over 5-6 år.

Helle Thorning har til et pressemøde oplyst, at det var SKAT der (gavmildt) begik fejlen, som hun over 5-6 år ikke kontrollerede sin selvangivelse for

(selv om hun som politiker 5 år i EU burde kende til reglerne om, hvor og hvornår udlandsarbejdende og udlands boende er skattepligtige ?).

SF's Skatteminister Thor Møger Pedersen risikerer nu at blive mødt med en injuriesag fra Peter Arnfeldt for at påstå, at Arnfeldt forsøgte at påvirke SKATs afgørelse omkring Thornings skattefusk sag, hvor Thorning højst sandsynligt uretmæssigt blev frikendt af skat,
som dermed samtidig frikendte sig selv !

SF's skatteminister har netop nedsat en kommission til at undersøge sagen. Herunder den tidligere VK-skatteministers rolle i dagen.

Fordi BT's notat afslører vigtige principielle forhold i Thornings skattesag og blev formidlet af den tidligeres skatteministers særlige rådgiver og spindoktor undersøges der IKKE, om SKAT begik en fejl, men alene om der er forsøgt ud øvet politisk pres på sagens udfald ved at lække ulovlige oplysninger, hvilket i forvejen er politianmeldt for længe siden af departementschefen, som medbragte oplysningerne til mødet, hvor presset skulle have kunnet finde sted.

Oplysninger som modtagerne sandsynligvis selv havde i forvejen, fordi BT havde runddelt dem til mange personer vidt og bredt forinden.

(SKAT har for nylig også ulovligt lækket Thornings cpr.nr. til 7 journalister, selv om det ikke er del af den politiske kampagnesag imod spindoktoren og mistænkeliggørelsen og bagvaskelsesforsøget på eks. VK-skatteministeren,

så måske er WikiLeaks nu overflødig i danske skattesager ?).

SF-ministeren har stadig tillid til sin departementschef, som fremlagde det ulovlige notat i SKAT, som skulle påvirke afgørelsen politisk ?

SSF's røde lobby på Ekstra Bladet er således nu godt i gang med at slå tilbage efter det utal af valgløftebrud, skatteunddragelse og svindel og måske bestikkelsessager, som S-rødkapitalisterne er afslørede i de seneste måneder og til nu, og som har resulteret i den største og hurtigste vælgerflugt fra SSF nogensinde,
uden at SSF af den grund råber op om valg i tide og utide, som de gjorde, da situationen var den stik modsatte for ½-1 år siden, og som nu vil resultere i at 65% af de faglærte vil stemme blåt og kun 42% rødt.

Og hvis befolkningen kunne kræve folkeafstemning nu, ville VK med støttepartier være tilbage med 93 blå mandater mod 86 røde.

Og Thorning selv ?

Ville ikke være bare i nærheden af grænsen til mistanke om ulovlighed
og indbetalte derfor helt frivilligt og unødvendigt 150.000 kr. til SKAT for mindre end et års tid siden, da hendes skatte sag nåede aviserne ?



Ingen kommentarer:

Send en kommentar