Sidevisninger i alt

mandag den 29. maj 2017

Skatte betalings ULIGHEDEN langt større end venstrefløjens udregning.

I dag flød P1 morgen over med, at de allerrigeste 320 familier i  Danmark har gemt 1/4 af deres formue i udenlandsk, vestligt skattely, ca. 60 mia. kr.

Venstrefløjen har til nu 'troet', at det bare var 5% af de allerrigestes formue, som befinder sig i udlandet, og at de alle er etnisk danske skatteborgere og storskat bidrager.

60 mia. danske kr. i formue er lige så meget, som 320.000 muslimske flygtninge indvandrere de sidste 7 år har sendt hjem og gemt i arabisk skattely i hjemland hos deres bagmænd. Og det er altså sket på 5-10 gange så kort tid, som de 320 danske familier må formodes at have været om deres opsparing også i 'fremmed' skattely.

Således betaler den mest skatte betalende titusinderdel af den danske befolkning - alle er de etnisk danskere - mere end 1000 gange så meget i skat pr. borger og familie, som de 320.000 asylmuslimske lang tids flygtninge immigrant asylmisbrugere og deres familier, og de rige danskere koster hver især oveni under 1/10 af, hvad hver af de muslimske asylafpresnings familier og personer koster Danmarks skatteborgere hver dag, uge, måned, år, årti  og generation.

SF's skattemisundelses- og arbejdsfri, spekulations, profitbegærlige, skatteordfører Lisbeth Beck Poulsen udtaler med en god portion racistisk misundelses retorik, at " det er klokkeklart ulovlig" at "gråzone midler" og "lovlige midler", som ikke er direkte ulovlige", og som etnisk danskere gemmer i udansk 'skattely', bare fordi de er rige og "ikke gider bidrage" til veje, skoler, politi, uddannelser mm." af penge tjent i Danmark eller i udlandet, mennesker "som ikke mangler salt til ægget", og "har godet" at "have en hær af og et stort netværk af rådgivere" og "ikke gider bidrage til fællesskabet", at sådanne nok ikke har gjort noget ulovligt, men hun er fortørnet over de 320 danskere, som sætter dansk verdensrekord i at betale storskat til skat.

Mindre end hvad de 320 etnisk danske familier bidrager med til skat og stats 'samfundskassen' 'gider' 320.000 indvandrere, muslimske asyl profit fiduser, bidrage med, og som hvert år, år for år, gemmer 10 mia. danske kroner i arabisk skattely i form af remitter derhjemme hos familierne og bagmænd i Arabien og Afrika og Asien.

Ding Dong racist Lisbeth Beck Poulsen, som for ikke længe siden havde svært ved at kunne få lov at 'være i SF' sammen med sin tyrker osmaniske, sindssygeplejerske, grøftegravende, asylarrangeret, familieforøger Øtlem Cetic, som virkelig har været dårlig rollemodel lokkemad for Erdogan osmanisk sammenrend.



Hvor mange
klima mål smadrende
muslimske evigheds asyl misbrugere
skal der mon bygges
CO2 dampende beton ghetto,
tjære asfalt motorvej,
termisk glas, teglsten, glas og stenuld til,
før den osmaniske, asocialfascistiske, sindssygeplejerskes
undergravende bro byggeri som lokkemad for asylslimer mon stoppes
og skatte rabatterne til frihjuls socialisterne,
som er fuldt ud tilfredse med al tvangsarrangeret,
miljø skadeligt,
folkevandrings trip arrangeret hertil ensrettet,
standses ?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar