Sidevisninger i alt

søndag den 31. marts 2019

Statsmagtrøvere svindler svinsk. Så bliver der valg.

Neokolonialistisk svineerobrere,
værnemagermisbruger udsat offer udyr,
tramper psykopatberiger muslimsk, landsforrædergrisk,
egoistisk miljø klimagrisebasseabekat asylmisbruger møg svinsk neokapitalistisk:

Nepotistisk værnemagere fylder i regnestykket for mere immigrations røveri.

Muslimers feje fattige på udspekuleret flugt fra dem koster 38 mia. kr. hvert år og udgør 10% af alle, som har røvet vores egne boliger, job, uddannelser, institutioner, veje, service ansatte mm. Hvis de var 100% af alle i Danmark ville de koste 380 mia. kr. HVERT ÅR og udgøre 5 ¾ mio. imperialister.

Hele Danmarks befolkning koster 1100 kr. hvert år, så Danmarks 90% etnisk danskere koster 1100 mia. kr. hvert år minus 38 mia. kr. hvert år til u-danskerne og muslimerne. Danskerne alene koster derfor 1062 mia. kr. hvert år.

Havde danskerne udgjort 100% af befolkningen havde det kostet samfundets skatte., afgifts- og rente yder borgere 1170 mia. kr. hvert år.

Det er 3 gange så meget pr. dansker, som de muslimske røver hælere, som har indtaget danskernes ghettoer, veje, skoler, sindssygehospitaler, og som koster 10 gange så meget som en dansker, når en muslim og en tolk skal hen til læge, politi osv. og som etnisk, danske, offentligt ansatte skal bruge 10 gange så meget tid og penge på EFTER at have tvangsmistet alt muligt til dem, så Danmark mangler politi, læger, lærere. ALT.

Hvis al stat og Danmark overtages af islam socialisterne, og danskerne bytter med islam, sparer staten udgiften på 180.000 kr. pr. dansk skatteborger pr. år for alle 5 ¾ mio. indbyggere og statens udgift på 1100 mia. kr. på indbyggerne, som kan erstattes af islam neokapitalisterne og 5 ¾ mio. af dem i stedet for de etnisk, rene, hvide danskere med fortrins 1. ret til alting i Danmark for al tid og i al evighed og til en udgift på 380 mia. kr. årligt, NÅR alle i Danmark er udskiftet til de fremmedimperialistisk ulandshadede, asylprofit, immigrations muslimer til glæde for Rockwoolfonden, som har beregnet de 10% fremmedimperialisters udgift til 38 mia. kr. hvert år eller en 1/3 af, hvad de etnisk hvide danskere koster i forhold til de nybyggende, forurenende, imperialistiske klimasvin., inkl. veje, beton, mursten, asfalt, mølleplastik mm. til immigrationspåtvangsudvidelsesoverbefolkningenstilvæksten.

Svinene koster ifølge Rockwoolfonden Danmark 60.000 kr. pr. person hvert år. og sender tilsammen 10 mia. kr. remitter hjem til bagmænds kolonimagt skattely hvert år. Var Danmark 100% muslimsk besat ville de sende 180 mia. kr. hjem til bagmændene.

Danskerne koster 200.000 kr. pr. indbygger og sender 0,7% til muslimske og andre lande. Det er 70 mia. kr. minus noget af det, besætterne koster i Danmark.  De fattige, muslimske imperialister koster derfor langt mindre end Vestager, Søvndal, Holger K, Britta Nielsen, Sven osv., som er dyrere end gennemsnitsdansker socialisten, som er 3 gange så dyr som muslimer imperialisten og derfor sviner mere end de fattige, overalt hadede, hjælpeløse, handicappede, spekulative, muslimske, asylprofit erobrere og racister.

I Danmark betaler statsmagtens ansatte ikke for at bruge befolkningens skattebetalte ejendomme, og danskerne får ikke ejer bevis på, hvad personskatterne er brugt til at bygge for skatteyderkronerne. Muslimerne betaler ikke berigelses transaktionsskat for arbejdsfri, spekulativ, asylimmigrations afpresningsberigelse, som burde beskattes med 280% som f.eks. en VW, AUDI Mercedes diesel sviner eller lignende fed importeret udlandsberigelse.

Vestager misbruger også sin monopolfascistiske status til som mafiaen at presse penge af andre ud fra, HVOR MANGE DE HAR, IKKE HVAD DE KOSTER.

Islam opfandt socialismen for 1400 år siden imod menneskeheden for muslimerne og store, stygge Allah og Marx og Hitler gentog 1300 år senere opfindelsen imod jøderne og imod menneskeheden og dannede dermed forbillede for alle socialister, som ønsker skatterabatter for at te sig som rige svin og lade andre betale med tvang ligesom mafiaen, og siden har racisterne krænket Grundlovens bestemmelser for af få skatterabat ved at socialist fjende billedet betaler med overskat uden at få ejer bevis for, HVEM statsmagtmafiaen har købt med partistøtten (Allahs parti, muslimske nation, islam brødre og søstre) for skat, afgift og rentepolitik og HVAD, der er bygget, som skatteborgeren DERFOR ejer og skal gå i arv til familien indtil andre har købt ejerskabet frit, hvis der ønskes solgt ud af statsmagt tvangs skatteinddrevet finansieret ejendom og tvangsskatteinddrevet bestikkelsesstøtte UDEN kvittering med ejer bevis for det indkøbte og byggede fra skatteborgeren, ligesom Britta Nielsen, Sven, Margrete Vestager, Villy Søvndal, Holger K, Asylkvote straks opbremsnings udvisningskonge Løkke, Enhedslisternes mia. parti støtte til islam immigrations erobrings ambition, så det også stinker af Johanne Schmidts sure pis osv.


(Billedet: Koranen skriver, muslimer skal brændes og forfølges, og tror læsere ikke på Muhammed pædofetanalfabet islamopfinderen, skal bogens sure pervers skrives om).


Ingen kommentarer:

Send en kommentar