Sidevisninger i alt

tirsdag den 23. maj 2017

For en generations tid siden lød ADVARSLEN: Hvad er I bange så for ?

For nøjagtig en generations tid siden i 1982 mødte jeg en ung, arabisk, moderat, muslim på ca. 20 år og spurgte ham, hvad han lavede her i Danmark ?

For det var trods alt dengang næsten 10 år siden, at politikere havde oplyst og lovet befolkningen offentligt igen og igen:

'At alle udenlandske, ulands gæstearbejdere og flygtninge selvfølgelig ville og skulle rejse hjem igen, for "Vi får vi nok aldrig rigtig brug for dem nogensinde igen" p.gr.a. oliekrisen i 1973 med efterfølgende, bred, arbejdsløsheds vækst år for år, hvert eneste år, mere og mere, år for år, mere og mere og mere og mere... arbejdsløshed, arbejdsløshed, arbejdsløshed ...

(Selv om det giver masser af arbejde til socialarbejdere, pædagoger, læger, kriminologer, AF-ansatte, politi, narkohandlere osv. osv.)

(MEN ANDRE og ALTID venstreorienterede påstod: "Jov, jov: om en generations tid er kapitalismens arbejdsløshedsskabende krise overstået, og alle fattige arabere vil igen være vigtig, fattig, proletarkæmpere for fagforeninger og venstrefløj til fremme af modsætninger i Danmark og i Europa og i Vesten, så statsmagtovertagelses socialistrevolutionen hurtigere vil indtræffe for socialisterne.

De fremmede, bekvemmeligheds- arbejdsløsheds- humanitære 'flygtninge' vil bare skulle vindes for den fattigskabende proletarrevolutions sag for elitær stats socialismen.)

Den unge araber sagde "2 ting" a la cliché Johanne Schmidt-Nielsen:

1. Der er for meget religion i Arabien. Derfor er jeg humanitær asyludvandrer derfra.

2. Det bliver også i Danmark, som i Arabien, hvor jeg kommer fra: Der er alt for meget religion. Religiøs uro, kriminalitet, friheds forbud, religiøs terror, religiøse små nationale, sekterisk borgerkrige osv., og som kun islam kan lave om på. Sådan bliver det også her. Og i resten af vesten, (hvor asyl muslimer maser sig frem for erobring.)

For overalt hvor muslimer myldre frem og breder sig frem båret af statsmagt støttet økonomiske overgreb, der kommer det til at gå som Ayatollah Khomeini ønskede og spåede, da han i 1979 og frem fra Iran igen og igen sagde:

 'Vi muslimer, vi vil myldre frem mod Vesten og skabe panik og islamisk revolution. Det kan ikke og vil aldrig kunne undgås, når bare vi muslimer er mange nok. I kan ikke gemme Jer for os. Vi vil være der overalt og omringe Jer'.

Og med de 'moderate', 'almindelige', 'humanitære', asylmisbrugende muslimer følger ALTID mere islamiske koran muslimer. De skal holde øje med deres fætre og kusiner, onkler og tanter, nevøer og niecer, brødre og søstre, med alt og alle.

DU KAN IKKE SKILLE DEM AD: For Allah græder, hvis bare en eneste af dem falder fra islam eller bare fra ekstrem islam og bliver 'moderat' eller måske kristen ateist !

Og det kan ikke vejes op af, at 100 nye koran muslimer kommer til, ekstremistisk, terroristisk eller ej. Sådan er islam. Det siger koranerne. Sådan er alle Allahs fans ifølge koranerne...

Ellers er de ikke muslimer. Og derfor dødsdømte ifølge religions rettigheds forbrydelse islam.

Så alle bør - på vegne af anti islam fobi - anklage
Pernille Rosenkrantz-Theil
Rune Lund
Line Barfod
Johanne Schmidt-Nielsen
Pernille Fisker
Zenia Stampe
Anita Bay Bundegaard
Helveg Pedersen
og mange, mange flere:

De har alle altid villet - og vil stadig - skabe ulighed og utilfredshed med magthaver os på tvunget indvandring af værste skuffe af det allerværste lort i verden, som verden endnu har set, så længe, indtil nu: islam.

Og alle disse islam fans hylder og forherliger og glorificerer araber pseudofet Muhammeds afgud Allahs satanistiske, anti humanistiske, antisemitisk, antikristelige og satanistisk muslimske heks og mullah troldmand, som ingen stats propagandistisk, infiltreret, 'getisk råd's minoritets baggrunds begrundet, fremmed etnisk, tvangstænkende, imperialistisk snylteerobrende, paranoid offer løgnhals og landsforræderisk rollemodel hoverende nogensinde kan rette op på, men bare parasitisk udnytte og udbytte helt åbent:

Er DE HER, så KOMMER anti-islamofoberne på grund af dem også ... så . . .


Hvad er I så bange for ?  Ulighed ... Integration ... Udvisning .... Patriotisme   ...   Deportation  ???

Asocialmagthavernes magtliderligt os på tvunget
ulands- arabermuslimske, indvandrings immigrationspåtvang
ER LIG MED og IDENTISK med
uligheds forstærkende, fattigdoms forøgende terrorrisiko
og det fremmer alt sammen almindelig, dansk patriotisk ANTI ISLAM FOBI ! ! !

Ingen kommentarer:

Send en kommentar