Sidevisninger i alt

torsdag den 14. juli 2011

Udvandet tåreperserhetz fra SF Dyhr.

I går fik Indre by af København 15 cm nedbør på 1½ timer, så vandet stod ankel og knæhøjt op overalt i adskillige timer efter Danmarks største skybrud i 30 år.

Og det fik SF's Pia Olsen Dyhr til at fare op med et: "Regeringen har sovet i timen, de skulle have gjort noget for længe siden !"

Regeringens meteorologer burde have forudset skybruddet og kloakeret i god tid forinden de pågældende steder i S SF's København, nu da skybruddet ikke skete i Tønder, Skagen, Odense, Århus, Rønne, Armagsalik, Frederikshavn, Hillerød, Helsingør, Vordingborg, Nakskov, Herning, Vejle, Esbjerg, Randers, Ballerup, Nørre Sundby, Ålborg eller Grenå.

Eller gjorde det ?

Regeringen 'skulle ikke have sovet i timen' (som S SF i 30 år), men burde have gjort noget ved klimaet og kloakering af Danmark i stedet for bare at spare på syge, gamle, handicappede, unge, arbejdsløse, hjemløse og asyl muslimsk livstids opholdskrav og livstids asylislamisk egoistisk koloniserings kræve rettigheds landeplage tyranni ?

SF var støtteparti for S og R i 1990'erne, der skovlede flere hundrede tusinde 'humanitær bekvemmeligheds' asylislamister ind i Danmark og forinden i 1980'erne havde tvunget det samme igennem mod Schlytters mindretals regering til en gennemsnitsudgift på 30 mia. kr. årligt over rundt regnet 30 år svarende til et forrentet akkumuleret tab på 1.000 mia. kr. og med flere hundred tusinde danskere som tabere, der måtte forlade hjem og job, skole og institutioner, for at gøre plads til de stats- og kommunalt støttede dyre livstidsfidus 'flygtninge', der blot ville bemægtige sig en berigelse for derved at kunne berige sig bemægtigelser, og sende penge hjem til bagmændene derhjemme, der arrangerede 'flugten', for at kunne score profit på det og med tiden udkonkurrere vor besatte koloniserede verden efter koloniimperialistisk forbillede, og måske som Kina i dag mod USA, de muslimske kolonimagter i morgen imod det besatte islamistisk koloniserede EU ?

I 1990'erne forsømte Nyrup Rasmussen (godt støttet af SF) Danmarks infrastruktur så kloakering, skoler, uddannelse, hospitaler og DSB sejlede og flød til VKO tørrede op efter rød bloks ideologi om at prioritere og positiv særbehandle påståede akut nødlidende og grænsekrænkende asyl flygtning, som normalt blev arrangeret hertil fra en muslimsk konflikt og primært normalt i form af livstids livsstil asylmuslimer og relaterede, der forsøgte at udnytte og misbruge sit lands situation til livsvarig egen hensynsløse fordel på danske borgeres bekostning og fattiggørelse.

Asyl kræver, som ALDRIG behøver rejse hjem igen og hjælpe til, hvis det står til skiftende regeringer.

Og hvis det står til tåreperser Pia Olsen Dyr skal klimaforværrende asylkrævende erobrings koloniseringsmuslimer, som ønsker at omdanne Tyrkiet og Nordafrika til et 'Kina', der kan udkonkurrere Danmark og EU, som Kina er i færd med mod USA, men her ved at asylislamisterne sender asylkroner hjem, for tiden 10 mia. fra Danmark hvert eneste år, så de om 10 år har øget CO2 udslippet i Danmark med 10-15% ved ikke at vende hjem og hjælpe til der, men kræve mere nybyggeri vækst her til deres asylarving børneflokke,

og som koster kassen og store mængder ekstra CO2 udslip og ikke mindst, når de efterfølgende skal overgå os i overforbrug, nu de er fattige, og vi er så rige, og fortjener at ødelægge velfærd her, skabe fattigdom, arbejdsløshed, kæmpe offentlige udgifter og beslaglægge titusindvis af røde hænder fra gamle og syge (fordi de selv er det og trænger meget mere ?)

Med skatteforhøjelse til mere indvandring og dermed mere befolkningsvækst og nybyggeri og CO2 forbrug skal  der nok blive bedre vejr og klima trods skybrud og asyllandeplager fra asylkræver islamisterne og indre røde svine hunde og håndlagere i SF, der appellerer til laveste fællesnævner for globalimperialisme og grænsekrænkende egoisme og koloniseringsislamisme ?

Mange har fået vand i kælderen, vi må have en NATIONAL handlingsplan, kræver SF !

En NATIONAL kommunal til de oversvømmede røde S SF storbyer og forstæder, som har forsømt kloakering, for i stedet at bygge oven vande til indvandrer stemmekvæg, så det bliver i kommunen og NATIONEN, og så det nu koster oversvømmelse af indvandrer i skybrud.

Dårlig vej fra et dårligt klima, som indvandringen skal medvirke til bliver værre, hvis ikke asylkræver stemmekvæget og profitgrundlaget for behandlerindustrien, som ikke mere har noget reelt beskyttelsesbehov overhovedet andet end et mageligt egoistisk hensynsløst misbrug af dansk myndigheds hjælpsomhed og overskridelse af sine magtbeføjelser ved ikke at spørge de danske ofre om lov udvandrer og dermed sviner mindre med CO2 og dårligt klima landeplageri fra resultaterne af asylkræver tiggeriet.

I EU er der 30-40 millioner asylkræver, som kan vende hjem og dermed sætte CO2 fråset i EU ned med 8-10 % årligt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar