Sidevisninger i alt

onsdag den 13. juli 2011

Muslimer og islam krænker den private koran ophavsret.

Hvad gør man, når man har en gammel bog fuld af had og trusler mod en selv og imod alle andre og ikke gider gemme den skønlitterære kriminalroman mere, fordi den vækker afsky og væmmelse ?

Man kan jo smide den i skraldespanden, så den ryger på forbrændingen, eller man kan rive den i stykker og så smide den i toiletkummen og spule den ud, så fanges den i det kommunale rensningsanlæg som slam og sendes på forbrændingen eller deponeres som forurenet jord f.eks. på 'lorteøen' Amager, eller man kan rive den i stykker og pløje den ned i jorden.

Det er alt sammen meget øko miljø rigtigt, men ikke for islam.

Islam tillader ikke, at koraner lægges på jord eller gulv eller brændes af som kasseret affald !


 

Afghanske muslimer protesterer netop nu imod, at en amerikansk præst har afbrændt sin egen og private værdiløse og ukristeligt afgudelige koran, fyldt med løgn om jøder og kristne og deres Gud Jvhr og den korsfæstede Jesus Kristus og meget, meget andet, alt sammen meget blasfemisk imod dem og i strid med historiske fakta om jødefolket historie og Jesu liv i Israel !

Men det må muslimer gerne udsprede i bogen. Det er en religiøs blasfemisk had rettighed !

Derimod er det noget sværere at skille sig af med en koran end med andre pædokriminalromaner, voldspornobøger og -blade, ifølge islam: bogen må hverken pløjes i jorden eller kremeres !

Men gerne være 'åbenbaret' afgudelig opskrift på vold og sadomasochistisk underkastelse og rettet imod muslimer og mod 'vantro' antimuslimer !

Men hvad gør man så med sit koranaffald ?

Kommune Kemi - er det legalt og miljømæssigt forsvarligt ?

Da islam opfinder Mohamed for 1400 år siden forsøgte at fjerne en lille sort kometsten i netop erobrede Abrahams Synagoge i Mekka, gjorde saudiaraberne oprør imod 'profeten' ! Dér stoppede festen, og Mohamed måtte skyndsomt sætte den sorte overgramsede og overkyssede beskidte sorte sten tilbage i den røvede jødesynagoge med kamellort som glidecreme og bygge en sort kasse omkring synagogen og fik derved tilgivelse af mekkanerne for sin blasfemiske udåd imod den araberhellige sten.

Men hvordan slipper man af med sin koran fyldt op med jødehad, drab- og etnisk udrensningsopfordringer og -påbud, og som forpligter muslimer overalt i verden, hvor de besætter og infiltrerer en befolkning og vedholdende påstår, at muslimer også dér er forpligtede på at udføre Muhameds korans rituelle ordre imod menneskeheden, og sådan som Hizb-ut-Tahrir's talsmand fik 2 mdr. fængsel for at læse op og gøre opmærksom på for et par år siden her i Danmark til trods for påstået grundlovssikret og FN krævet trosfrihed for islam i Danmark imod alle andre mennesker ?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar