Sidevisninger i alt

onsdag den 13. juli 2011

Partistøtte er bare bestikkelse ?

Enhedslistens Johanne Schmidt beskylder nu partiet Venstre, for at have ladet sig bestikke af Den Danske Bank, fordi Venstre har oplyst, at Den Danske Bank er en af mange bidragsydere til Venstres valgkampagner.

"Hvorfor skulle Den Danske Bank ellers støtte Venstres valg kampagne ?", spurgte Schmidt korrupt i et tv-interview for nylig.

Mon Enhedslisten også mener, at 3F, Islamisk Trossamfund samt krigsforbrydere påtvunget Danmark for evig asylamnesti og 'nødhjælp' beskyttelse i Danmark på dansk regning og i al fremtid (hvis det får lov at stå til Enhedslisten), får noget til gengæld for deres kontanter, kr. og øre, og stemmer på valgdagen ?

Og mon Johanne Schmidt-Nielsen vil oplyse offentligheden, hvis f.eks. kommunister, nazister, Hitz-bu Tarir, islamister og andre racister, indvandrerbander eller kriminelle betaler Enhedslistens partimedlemmer partistøttekroner, så det kan (mis)forstås sådan, at Enhedslisten må have leveret noget til gengæld for støtte -kronerne og -stemmerne, hvorfor får Enhedslisten ellers støtte af islamister, imperialister og racister for ingenting ?

Som da Enhedslisten for nylig pralende kunne oplyse, at en bestemt bager havde betalt Enhedslistens kaffe og bagerbrød til Enhedslistens møder, og mødedeltagerne dermed selv slap for at betale, bage brød og lave kaffe,

(Hvad mon Enhedslisten har ydet til gengæld for korrupt bestikkelsesmorgenmad ?)

da Enhedslisten for nylig fremlagde sit magre (og dermed upopulære ?) partistøtte regnskab på sølle 2 mio. kr. til sine 5 kandidater, hvor få 3F-lokalafdelinger var Enhedslistens hovedbidragsydere, selv om afdelingsmedlemmerne ikke havde givet noget tilsagn til partistøttekronerne / 'bestikkelsen'

- medlemmer som ofte er tvunget ind i fagforeningerne for diktatorisk at betale til profitpampere presset af fodpampere for at må arbejde og dermed have en indtægt og et livsgrundlag i Danmark,

- hvilket Enhedslisten, 3F og LO aldrig ville drømme om at kræve af racistiske hallalbumsbix og pizzajunkfoodprofit forretninger, som aldrig har set én eneste etnisk dansker ansat nogensinde på trods af, at de racistiske imperialistiske skruebrækker bix'er og ligeså samme leverandører har drevet racistisk (asyl)profit i årevis og årtier i Danmark uden andet bøvl end med TOLD & SKAT og Udlændingestyrelsen / Fremmedpolitiet ?

Og mon Enhedslisten vil tilbagebetale fattige 3F-medlemmers fagforeningskontingents bidrag til Enhedsliste-pampernes kaffeslabberas valgkampagner

- medlemmer som ikke er skyld i arbejdsløsheden, finanskrisen og asylmisbrugsindvandringen -

hvis 3F-medlemmer møder op med sine 3F-medlemsbevis og oplyser, at deres kontingent er gået til pampere og imperialistlakajer, uden at 3F har spurgt medlemmet om lov til det ?

Og hvad mon Enhedslisten ('s indre røde korrupte svinehund har) ydet asylislamister, 3F-fagforeninger og bageren til gengæld for bestikkelseskronerne, bestikkelsesrundstykkerne og krydsene på kommune- og folketingsvalgdagene ?

(Enhedslistens folketingsmedlemmer er ikke blege for at dele sine høje indtægter fra Folketinget med sine partifæller og sammensvorne. Og ingen andre ! Den indre røde svinehund plejer også her sin loyalitet og klassekamp med pamper vennerne og ingen andre !)

"Som en tyv om natten besatte de vores land og fordrev vores landsmænd."

"Og oprettede ghettoer til støtte for rødfascister og asylislamister."

- Hvad mon rødpamperne fik til gengæld for det ? -




En Ren Rød Gratisbestikkelse ?

Som en tyv om natten besatte de vores land

for at kræve beskyttelse for altid på vores regning ?

Og hvad fik rødgardistkollaboratørerne så til gengæld for det ?

Penge - stemmer - profit

og en permanent lukrativ FED offentlig behandler stilling ?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar