Sidevisninger i alt

søndag den 27. februar 2011

Skal DR sende nyheder på arabisk ?

Den 10. november 2010:

I dag spørger Berlingske Tidende sine læser om

>>Det vil det styrke oplysning og demokrati, hvis Danmarks Radio bragte nyheder om det danske samfund på andre sprog som arabisk, tyrkisk og engelsk? <<

Efter at Margrethe Vestager har været ude at stemmefiske SF - vælgere for endnu mere arabisering og dermed islamifisering af landet til glæde for asyl islam og muslimsk koloniserings imperialisme og profit bagtanke motiv mod de 'rige' vantro, som kan betale for profit spekulanterne,

som ingen etnisk danskere har noget som helst forhold til før de overtræder og krænker vore grænser uden betaling med fordrivelse af endnu flere lokale danskere til endnu mere ghetto etablering ud over landet.

Man kunne med samme god ret spørge:

Bør Danmark sende færdigbehandlede asyl arabere og flygtninge muslimer tilbage til de arabiske lande og fjern undervise dem i dansk dér over internettet eller satellit kanaler i eksklusive dansk betalte opførte eller indkøbte ghettoer til muslimerne, så de kan sidde dér og glo på dansk tv i stedet og få sendt ulands bistands traumatiseret invalide førtids pension ned til sig og frigøre hænder og resurser her ?

Ja, selvfølgelig da !

MAN BØR SENDE DR - DANSK TIL ARABER ULANDENE OG UDVISE MUSLIMERNE DERTIL OG SENDE DANSKE KRONER DER NED OG LAVE 'NYDANSK' MUSLIMER - GHETTOER DÉR MED FJERNUNDERVISNING I DANSK OG ARABISK, SELVFØLGELIG !

MUSLIMERNE KAN DER TIL SELV OVERSÆTTE OG TILSÆTTE UNDERTEKSTER PÅ ARABISK TIL DE DANSKE TV UDSENDELSER OG LÆGGE DET IND PÅ INTERNETTET, SOM AL QUIDA LÆGGER SIT IND.

DÈT BØR IKKE VÆRE EN FÆLLES SKATTEBORGER SERVICE TJENESTE TIL IMPERIALISTERNE HER, MEN FOR ARABERE DER SOLIDARISK UDVANDRER !

Man bør bygge luksus ghettoer i luxusbyområder i Mellemøsten og Arabien til de fremmede 1 - 2-sprogede her og tilbyde dem asylcentre og luxusghettoer dernede.

Der koster 1/4 pris af, hvad det koster her og kan løse problemet med de 50.000 arabisk muslimske flygtninge traumatiserede problem storfamilier fra islamisk modkultur og koloniserings ambition her,

som ikke mere behøver beskyttelse og ophold af Danmark, men burde løfte Arabien og frigøre resurser fra institutioner og boliger her.

Tilbydes de arabisk muslimske koloni imperialister f.eks. 7.000 kr. pr. måned i førtidspension for hele familie i en luksus ghetto i Arabien med dansk sproget fjernundervisning og tv

eller 5.000 kr., hvis de bliver her,

så længe det passe herre folket med de længselsfulde araberhoveder langt inde i parabolerne, fordi de sådan savner de arabiske tilstande og kun er her, fordi de acceptere det for danske kroner, så er valget måske lidt mere frit for dem ?

Og nu når vi danskere nu ikke selv må afgøre ved folkestyre afstemning, hvordan det arabiske besættelses problem af store territorier og kolonier med ghettofolket løses
ved at køre tiden og udvikling baglæns tilbage de næste 30 år med udvandring,
som vi har gjort det frem indtil nu med indvandring,

så der kan blive lidt mere rent, lidt mindre forurenet, langt mindre overbefolket og meget mindre borgerkrigsartigt i det daglige med stigende hadtale og hadforbrydelser mod almindelig dansk ejendom og befolkning !

Og i en tid, hvor det halve af verden kritiserer, at Israel befrier områder i Mellemøsten og bygger smukt dér, er der larmende tavshed om de palæstinensiske ghetto bosættelses besættelser i Danmark

og den manglende tilbagetrækningen af arabere og palæstinensere tilbage til Mellemøsten.

Det er diskriminerende udansk 'racistisk' og alt for usympatisk.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar