Sidevisninger i alt

søndag den 27. februar 2011

Indvandrer behøver ikke mere beskyttelse i Danmark på dansk regning.

31. januar 2011.

Gamle asyIindvandrer kan nu med fordel udvises, og derved give plads til andre asylansøgere, asyltiggere, traumatiserede fattige, der søger at berige sig f.eks. på danskeres bekostning, og oven i kan der spares voldsomt, så 170.000 arbejdsløse, flere hundrede tusinde efterlønnere mm. ikke mister deres håb om job eller tidligere fratræden fra et og fra arbejdsmarkedet, som hængeparti efter Nyrups forfejlede politik og arbejdsløshedsgigantboom for 15 år siden, som udløste håbene om fratræden grundet massearbejdsløshed og overopslidende hurtigløb for at undgå at komme over i arbejdsløshedskøen og videre ind i førtidsinvalidepension efter jobtilbud blev afskaffet for aktiveringstræning.

Hvis 100.000 ikke mere nødlidende indvandrer muslimske familier udvises, sikrer Danmark sin fremtid, og kun de mest yderliggående fascister og offentlig ansatte korrupte pampere vil savne de dyre fremmede, som for længst ikke mere har haft brug for beskyttelse i Danmark og på danskeres regning og nedslidning.

Der vil sikkert være en lille gruppe rødfascister og gammelkommunister, som ikke kan undvære og vil savne især muslimer og islamister, som de er stærk knyttede til, fordi parterne gensidigt ikke har mange andre venner i Danmark, men ud over at der er brug for, at afghanerne aflaster danskerne i Afghanistan, somalierne aflaster danskerne omkring Somalia, at eksjugoslaver aflaster danskere på Balkan og især i Kosovo, og palæstinenser aflaster danskere i Mellemøsten, og at irakere og kurdere hjælper til i Irak, så er der også brug for at nordafrikanske arabere, tyrkere og pakistaner og iraner hjælper til i Ægypten, Tunesien, Algeriet, Tyrkiet, Kurdistan, Iran og Pakistan og at arabertyrkernes skabsmuslimske kæledækker gammelkommunisterne og rødfascisterne, de såkaldte nyracistiske 'antiracister', hjælper til efter at deres venner har fået lov at være i Danmark så unødvendigt længe helt uden nogen asylbeskyttelsesgrund mere.

På trods af 'strammere' lukkede grænser de sidste 9 år er antallet af muslimer og andre ulands asylkrævernde opholdende i Danmark fordoblet de sidste 20 år, og mon ikke det nærmere var 4-doblet, hvis det havde stået til asylislamister, rødfascister og muslimerkoloniseringsimperialister og SSFRØ ?

Hvis 100.000 indvandrerfamilier, som ikke mere behøver beskyttelsehjlæp af Danmark, udvandrer med deres 1000-2000 konvertit venner og rødfascist kæledækker til en engangs etableringspris af 12 mia. kr., sparer Danmark årligt mere end 50 mia. kr., og ældre, arbejdsløse, nedslidte hurtigløbende stressede danskere, der stadig kæmper for at skrabe penge ind til indvandrerbyrden og for at undgå at miste sit job og dermed sin tilværelse til den kan sætte tempoet ned i stedet for op med en time mere om ugen, og flere arbejdsår på arbejdsmarkedet før folkepension osv.

Men er livsvarigt beskyttelsesasylmuslimer, førtidspensionerede og evigt arbejdsløse gammelgæstearbejder og smudsarbejder, som for længst har udtjent sine formål, opholdsret og urimelighedsbyrde her ikke i virkeligheden en slags rødtjener, der skal sikre offentlig beskæftigelse til korrupte, asociale og samfundsskadelige venstrefløjspampere i stat og kommune som et værn imod de venstreorienteres offenligansattes massefyringsrundeskræk:

pædagogernes, psykologernes, traumepsykiaternes, integrationskonsulenternes, SOSU-assistenternes, lærernes, lægernes, socialrådgivernes, sygeplejerskers, nybygnings- og hærværksreparationshåndværkers, skatteinspektørers, parkeringsvagters, politi og SKATs osv. så venstreorienterede offentlige ansatte bedst mulig imødegår fyringsrunder blandt sine 800.000 offentlige ansatte ved systematisk at stavnsbinde asyltraumatisk kædeindvandrer i Danmark og erklære dem kronisk elendige ?

Som garanteres af 'asyltraumatisk' nødjamrende kædeindvandrer, som rigtig godt kunne tænke sig et asyltraumatisk asylkonsument liv permanent i Danmark og aldrig forlade sit asyltraumatisk asylkonsument liv nogensinde igen ? Uanset hvor CO2 forbryderisk det er imod globen og os og mod det til at begynde med vildt fremmede land Danmark eller et andet tilfældigt, hvis fusket frem ?

Er asylmuslimer og traumefiduser i virkeligheden ikke blot en berigende rød garanti imod risikoen for offentlige fyringsrunder i kommunerne ? I fattig krisetid for venstreorienterede offentlige ansatte, såvel som permanent til alle mulige andre tider ? Også når der skal krasses skatte- og afgiftsfinansiering ind til asylcirkusset ? Og som Lars Løkke påstår eller håber på aht. til vennerne i EU og FN "vi alle får brug for" til at vedligeholde CO2 dampen på kedlen med de 700.000 udenfor arbejdsmarkedet
(hvor den største andel især findes blandt landets 3-400.000 'asyltraumer' og efterkommers modkulturelle utilpassede erobrings 'spilopmagers' børnebandeterrorspirer).

Ingen kommentarer:

Send en kommentar