Sidevisninger i alt

søndag den 27. februar 2011

Karen Jespersen uskyldig dømt for at omtale ekstrem paranoid offermuslim fra Muslimernes Fællesråd.

23. februar 2011.

Tidligere velfærdsminister Karen Jespersen (V) i 2009 beskyldte i februar 2009 Muslimernes Fællesråd for at være repræsenteret af personer med ekstremistiske synspunkter. Det har Københavns Byret givet Karen Jespersen ret i, og sågar at en sortskaldet muslim Zubair Butt Hussain er ekstrem.


Karen Jespersen har endvidere udtalt: »For mig handler det her primært om, at jeg er kritisk i forhold til en organisation, der er repræsenteret af personer, som går ind for stening og undertrykkelse af kvinder. Det er sådan, jeg forstår ekstremisme.«

Og: "Jeg har ikke på noget tidspunkt sagt - og der findes ikke noget citat, hvor jeg siger - at Zubair Butt Hussain går ind for stening. Jeg har kun konstateret, at han ikke vil tage afstand til stening. Andet har jeg ikke sagt, og det er med velberådet hu. Derfor ender dommen i denne her mærkværdige situation, at man kender en sætning "ubeføjet", hvor han (Butt) slet ikke er nævnt," siger Karen Jespersen til berlingske.dk

Karen Jespersen blev dømt til at betale en godtgørelse på 10.000 kroner for overtrædelse af straffeloven og fire gange 250 kroner i dagbøder og at Karen Jespersen skal betale dele af den sagsøgende sortskaldede muslims sagsomkostninger, som af byretten er opgjort til 31.250 kroner, hvilket den sortskaldede muslim finder er 'en uheldig udvikling' for ham og måske andre ?

Og: "Der er sat en grænse for, hvad man kan tillade sig at sige. Man kan ikke tillade sig at sige noget om folk, som ikke passer, uanset hvor uenig man er med dem".

Zubair Butt Hussain fik afslag på fri proces imod Karen Jespersen, som han påstår har beskyldt ham for personlig at støtte stening og kvindeundertrykkelse og være ekstrem, selv om hans organisation også repræsenteres af mange andre end ham selv, f.eks. Abdul Wahid Petersen, som støtter stening af mennesker uden forbehold, fordi allah tilfredsstilles ved stening af muslimer gennem sharia, "det er slet ikke til diskussion", ifølge Wahid'en..

Den anklagende muslim betaler sin egen advokatregning på 140.000 kroner.

Kammeradvokaten, der fører sager for staten for Karen Jespersen, på grund af den sortskaldede muslims anklage mod eksministeren, har foreløbig sendt regninger til ministeriet på 298.718 kroner for at have ført sagen for Karen Jespersen, der i mellemtiden er stoppet som minister.

Karen Jespersen har anket sagen til landsretten.

Måske kan den nærtagende muslim dømmes til ikke at være ene om at repræsentere Muslimernes Fællesråd, så Wahid kan indses at opfylde Karen Jespersen sandfærdige oplysning om de ekstreme muslimer ?

Sagen minder om Hedegaard / Langballe sagen om 'muslimer, der voldtager deres børn', som fik palæstinensermuslimen Naser Khader til at forlade Trykkefrihedsselskabet, fordi han troede, det var ham, d'herrer omtalte. Det fik så Khaders kone til at lade sig skille, måske fordi hun frygtede, at der kunne være noget om selvtrufne Khaders selvtruffethed (der går ikke røg af en ..) og ikke turde løbe risikoen overfor børnene . . ?

Indvandreren Munu Sareen håber, at det er et skridt hen imod politiske og religiøse domstole i Danmark, så politisk og religiøs debat kan flyttes fra aviser og medier og ind i retssale for domstole, advokater og dommere, og at det offentlige og samfundet betaler for de religiøse og politiske processer i retten, når domstole dømmer medhold i en anlagt sag om politisk og religiøse udtalelser og forhold, som det sikker er i den humanitære fattigdomsflygtnings hjemland Indien, efter at manden har tjent sine formuer på 'integration' af humanitære fattigflygtninge i Danmark i stedet for tilbage til hjemlandene, når de pågældende ikke mere behøver beskyttelse i Danmark på dansk regning og forringelser.

Karen Jespersen har anket sagen til landsretten.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar