Sidevisninger i alt

søndag den 2. juni 2019

Grundlovsdag ! Brun klima gris Valgdag !

VALG Flæsk fra røde ASUL tosser for meget mere brun farve betyder KLIMA GRIS tilvækst.

Grundloven § 68 oplyser: ‘Ingen er pligtig at yde personlige bidrag til nogen anden gudsdyrkelse end den, som er hans egen‘,

MEN DET GØR ateistiske danskere jo til ASYLMUSLIMERS gulvtæppetilbedelse i ghettoer og på rådhuspladser,

hvor muslimer reciterer koran etnisk udrensningstrussel opfordringer imod danske jøder under ramadanen

og koran rovmordstrusler om at dræbe danske socialister og ateister, som ikke vil betale sharia skat til muslimer og tilbede muslimers gulvtæpper, når ramadanen er overstået.

Det er dårligt klima !

Og pengene til asylmuslimer kommer fra skat, afgift, moms, rente mm., som det er ulovlig for muslimer at modtage og at betale:  Tro aldrig en muslim. Det er en løgner eller en berigelsesracist på erobringstogt slavehandlet hertil under dække af indbyrdes muslimkrig og konventionskrænkende grænse efter grænse nu på 50. - 60. år efter konventioner blev til for at forhindre masseflugt til europæiske lande fra f.eks. nazi, islam. mm

§ 69 De fra folkekirken afvigende trossamfunds forhold
ordnes nærmere ved lov.

Hvorfor skal aggressive muslimer beskyttes i Danmark ?
Hvorfor skal kriminelle muslimer ?
Hvorfor skal statens ansatte lukrere på asylmuslimbyrde pestilensen ?
Muslimer fans bør udvises permanent til integrationshjælp til 1. land, som muslimen og dennes far eller bedstemor eller oldefar for 10-20-30-40 år siden passerede, for at afpresse korrupte, offentligt dansk ansat Britta Nielsen typer ASUL invasions bestikkelsesbonus indtil befolkningen vågner og ser sig rippet for 100.000 boliger, skolepladser, arbejdspladser, hospitalssenge osv.

Konventionskrænker asylmuslimer med afkom koster alle danskere 100 millioner danske kroner hver dag året rundt. Det er 38 mia. kr. hvert år.

200 kr. hver dag betaler alle danskere til muslimer, som ikke behøver beskyttelse her mere. Det er 7.000 kr. hvert år fra hver en dansker til alle muslimerne i hele Danmark.

Mette Frederiksen vil nu forsøge at bestikke ‘danskerne’ med 110.000 flere boliger i større byer for endnu mere befolkningstilvækst i stedet for at kræve udvisning af 110.000 konventionskrænker asylsvindel misbrugsfamilier, som oveni klimasviner også koster hjemløse, ældre, syge og resulterer i overfyldte børnehaver, skoler, hospitaler, fængsler, ghettoer osv., manglende hænder mm.

Asyl tosser griser klima og land til med kriminel konventionskrænker ‘slim.


Staten har brug for muslimer som forbruger, som kan svine Danmark 10 gange mere til, end de har råd til hjemme i nabolande. 20 tons CO2 pr. muslim pr år. 1 familie på 2 voksne med 3 børn: 100 tons CO2 pr. år i Danmark.

100.000 muslimske familier med venner, som er ‘flygtet’ hertil: 2 millioner tons CO2 hvert år.

Hvis de alle udvises med alle venner og skyldige i invasionen og besættelsen bliver alle danskere 10% rigere. Og kan tage det 10% mindre stresset og mere roligt. Og dele alle vores boliger, veje, skoler og skattekroner, som muslimerne får, helt uden at skulle bygge mere, som Mette Frederiksen vil, og som 180.000  østeuropæer er i færd med, og der skal flere til, mange flere. Det kan alt sammen spares væk med dejlig nedskæring.

Forbyd ASUL NU.  STRAM MUSL.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar