Sidevisninger i alt

lørdag den 25. maj 2019

Professionel konventionskrænkelses bestikkelsestradition fremmer CO2 klima gas reduktionsforebyggelse.

Siden 1960'erne har konventionskrænker og 'hudfarve' racistisk overbeviste muslimer og andre globalkolonialistiske spekulanter og erobringsgrænsekrænker asyltiggere og profitdrømmere

tilsvinet Danmark (og hele kloden) med CO2, overbefolkning, bolignød, arbejdsløshed, racisme, stigende uddannelsesbegrænsning, forurening, etnisk udrensning, kriminalitet og 'humanitære bekvemmeligheds asyl'.

Muslimer og andre racister og imperialister, som vil 'arbej, razi, i den lan, nu ær vi hær', sviner ad helvede til og har undladt at søge asyl i første sikre land, som asylprofitmagerkapitalisterne passerede igennem, som nazi asyl konventionerne kræver.

Den i dag op mod halve million asylsvindel misbruger slimer og arving og andre, som påstås uskyldigt at have været forfulgt en gang og derfor slæbt landsby og familie stamtræ med for altid kriminelt overfor 'humanitær beskyttelses FN konvention', er i Danmark for at opføre sig som rige svin og svine ad helvede til sammenlignet med derhjemme i 1. naboland, de kriminelle fidus svindler 'flygtninge' skylder at bosætte sig i sammen med alle arving her.

Når de udvises frigøres masser af resurse, som danskere ejer og har betalt, og som derfor ikke behøver bygges. Det sparer penge, CO2, kriminalitet, plads og resurse, og gør alle danskere 10% rigere, hvis alle konventions kriminelle med efterkommere udvises alle som en ligesom 10 mia. kr. til muslimer skattely hvert år forebygges fra racisterne og merudgiften til dem på 35 mia. kr. oveni også.

100.000 hjemløse eller fattige danske familier kan for 35 mia. kr. overbefolknings besparelse pr. bandit hvert år hver have 350.000 kr. mere udbetalt og til rådighed og selvfølgelig 10% flere boliger, institutionspladser, offentligt ansatte og uddannede, veje etc. og 10% mindre forurening og klima gas udledning.

Kun kriminelle hæler offentligt ansatte og venstreorienterede kollaboratører kan være imod, da de selv drømmer om at opføre sig som rige svin for andres penge ved at kræve arbejdsfri skatterabat under henvisning til, at de ikke vil betale skat efter, hvad de koster offentligt ansatte og andre skatteborgere, men efter hvor dårligt de er til at indtjene penge og derfor hvor lidt, de er værd og dermed kan svine for egne midler for.

Med de fremmede er det værre. Deres svineri falder til en fjerdedel, hvis banditter og arving udvises til 1. sikre land på modsat side af Danmark.

Ifølge 'dumæ dansk' er indvandrer asyltiggermuslimer en fed kult berigelse:
Jo mere kage at dele med fattig indvandrere og fattige indvandrerbørn,
jo flere kroner til bager og CO2 til klode og mindre kager til røde tabere,
så røde bliver mere lige og rige og ulighed dermed forsvinder med forurening,
ikke sært at røde foretrækker muslimer frem for kage.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar