Sidevisninger i alt

lørdag den 1. december 2012

DR: muslimske bagtanker bag juleindsamling.

Danmarks Radio kunne her til aften afsløre, at nogle juleindsamlere er muslimer.
 
Om der også er ateister, satanister, nazister eller kriminelle blandt juleindsamlere, oplyste DR ikke.
 
Mange muslimer modtager også julehjælp, fordi de er fattige i forhold til danske forhold, og er dermed også begyndt at bruge Jesus fødsel til at tage fra trængende danskere, som har været hårdt ramt af arbejdsløshed, bolignød, kriminalitet, nedsat social service, fattigdom mm. grundet den helt unødvendige og meget langvarige muslimske asyl fra vennerne og bagmændene derhjemme i muslimer bagland.
 
Islam og muslimer nedstammer fra Saudi Arabien og hører alene til der ifølge islam grundlægger og opfinderen Muhammed, men det ignorer muslimer, fordi de kan.
 
Ortodokse jøder hører naturligt hjemme i Mellemøsten (Jerusalem, Vestbredden, Gaza, Israel, Sinai, Libanon, Syrien og det nordlige Saudi Arabien,) ifølge islam jødeafguden Allahs bog Toraen (1. Mosebog) til jøderne, men det er muslimer generelt ikke meget for grundet Muhammed.
 
DR1’s oplysning om muslimer i rollen som indsamlere til Hjerternes Fest minder os om, at Julemanden faktisk er fra det muslimske Tyrkiet og opstod fra Den Hellige katolske munk Klaus (Sank Niclas), efter at tyrkere slog julemanden - den fromme katolske munk - ihjel, fordi han var en god og from kristen. Derved opstod den kristne Julemand og julegaverne.
 
(Ligesom at Frelseren Kristus opstod ved, at den muslimske stikkerprofet Judas blev korsfæstet, så han pludselig skiftede udseende hjulpet af Allah, så islam ‘profeten’ til forveksling kom til at ligne jøden Jesus grundet Allahs store bedrageriske blændværk, ifølge islam og Muhammed)
 
I USA er Hells Angels kendt for og afholdt blandt almindelige amerikanere for at dele bolsjer ud til børn og ved samme lejlighed oplyse dem om at holde sig fra hård narko og kriminalitet.
 
Mon DR’s kampagne for muslimerne har en lignende bagtanke ?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar