Sidevisninger i alt

tirsdag den 11. december 2012

Danmark og asylislam koloniseringsproblemet set fra Enhedsliste fascisternes skæv syn.

Enhedslisten insisterer nu på, at ville være Big Brother barnepige kolonimagt mod Grønland, sådan som Enhedslisten længe racistisk har insisteret på, at ville være kollaboratør muslimsk kolonimagt støtte og hjælper mod Danmark og bestemme, hvad kinesers løn skal være på Grønland i modsætning til at turde kræve, hvad muslimers løn i de racistiske muslimske forretninger skal være i de besatte områder her, hvor fejt !

Mon Enhedslisten nogensinde tør tage sig sammen, og brøle op med, hvad asyl koloniimperialist muslimers racistiske og asociale dumpings løn mod danske forretninger skal være i muslimernes asyl arabiske og 100% racistiske forretninger i det besatte Danmark, og hvor lang tid, de asyl islamistiske muslimers arbejdstid højst må være i alle besatte områder af Danmark ?

Og frygter Enhedslisten mon islamofobisk invaderende muslimer i Danmark langt mere end grønlændere og kinese på Grønland ?


Når kineserne har været på Grønland en årrække, skal de rejse hjem igen. Der er altså ikke tale om kinesisk koloniseringsimperialisme, sådan som Enhedslisten har misbrugt den muslimske invasion mod Danmark, for at sikre sig job på bistandskontorer, i børnehaver, på sindssygehospitaler, i fængsler osv. ved at fedte for de asylmuslimske fidus snyltemisbrugere, som for længst burde være taget hjem og hjælpe til med deres araberbrandattentats forår derhjemme i ophavs stamtræ land og desuden helst blive i Saudi Arabien for at forebygge religionskrigs jihad, muslimsk terror etc., der hvor muslimer nu en gang hører hjemme og ingen andre steder på jord ifølge brandstifter Muhammed fra Koranen, men jo også som Mullah Abdullah, som skabte Allah, udtaler i Korallerne: ‘Muslimer skal koges ! Derpå ristes. Og have ilden til de bliver til ren aske. Derpå indstøbes i beton og nedsænkes på dybt vand, hvis de vover at forlade Allahs hellige ghetto slum slave reservat Saudi Arabien’.

Ja, arabernes gadebande bosættelses brandattentat misbrugsforår bør repatrieres tilbage til islam udspringet: Saudi Arabien. Og i Danmark har vi allerede 300.000 islamiske kolonialister, som bør bidrage med at inddæmme islam til slave islam slum reservatet Saudi Arabien.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar