Sidevisninger i alt

mandag den 25. april 2016

93.000 asylfiduser koster kun 6.5 mia. kr. pr. år.

93.000 asylfiduser koster kun 6.5 mia. kr. pr. år.

(Pr. stk. 70.000 kr. pr. år = 5.825 kr. pr. mdr.)

60 gange flere bliver til 5.5 mio. indbyggere
og 60 gange flere kroner,
altså sølle 360 mia. kr. pr. år,
hvis det var for sådanne asyl vandrere !!!
BILLIGT BILLIGT BILLIGT.

Statens udgifter på 1100 mia. til 5.5 mio. danskere pr. år
er 3 GANGE MERE og dyrere,
END HVAD MUSLIMERNE FORVENTES KOSTE… !!!

Lyver regeringen, ministerierne, eller hvad… ?

De påstået forventede 93.000 asylsyrer mm.,
har hverken taget hus, bil, skole, sygehus, vuggestue, fængsel, integrations konsulenter, veje, jernbaner mm. med, men hvis vi nu og de stuver os lidt sammen, er der vel allerede en færdigbygget provinsby til 100.000 asylsyrer kvit og frit, gratis opført, eller … ?

5.5 mio. danskere betaler i gennemsnit 200.000 kr. hvert år i skatter og afgifter, så statens udgifter på 1100 mia. kr. hvert år betales ad den vej.

Indvandrere / muslimer koster 230.000 kr. hver især hvert år, har vi ellers tidligere hørt, så 93.000 nye asylspekulanter de næste 3-4 år vil koste 20 mia. kr. pr. år og ikke 6.5 mia.

Men først skal der lige bygges boliger, skoler, fængsler, hospitaler, børnehaver og vuggestuer, kloakeres og vejplanlægges.

Så mon ikke Venstre OGSÅ lyver, når det siger, at ‘flygtningene’ skal hjem igen og ikke er immigranter ?

350.000 ‘danske’ muslimer til 3½ gange 6.5 mia. kr. (+20mia.kr.) eller 3½ gange 20 mia. kr. (+70mia.kr.) pr. år koster i al fald 1/3 eller mindre af udgiften at fodre og forpleje i araberlande end i Danmark. Men det kommer nok ikke til at ske, selv om at vi blev lovet, at vi ikke var et immigrationsland, da den organiserede asyl kolonisering begyndte tilbage i start 1970’erne og flere årtier frem.

Hvert år sender asylmuslimer og fattige, forfulgte indvandrere i Danmark i forvejen 10 mia. danske skatteborger kr. hjem i remitter fra racistiske sortbørsbutikkers skattesnyd til asylbagmænd i arrangeret skatte rabat skattely gemt væk i Tyrkiet, Pakistan, Somalia, Palæstina mm.

Men det gør ingenting,
så længe det ikke er til Panama,
og at det bare er sortbørs muslimske danske skattekroner
fra frikadellefarvede, asylmuslimske platugler i Danmark
og til multinationale leverpostejsfarvede asylbagmænd i Tyrkiet og i Arabien.

Mange flygtninge er slet ikke økonomiske bekvemmelighedsflygtninge, men helt rigtige flygtninge, som flygter 17 år gamle til en tilfældig opsamlingslejr, får en 3-4 børn de første 2-3 års tid i lejren, hvor de forplejes af andre for andres penge, derpå en 7-8 spædbørn mere, så de efter 5-8 år udgør et afpresningsmiddel mod andre mennesker, som ikke holder ud at se småbørnene lide, for at forældrene kan blive en stor familie og en del af et stort folk, som gennem overtal søger at afpresse sig magt, som f.eks. palæstinensere og muslimer og arabere praktiserer generelt efter opskrift fra selveste menneskerettighedsislam, stiftet af krigsforbryderanalfabet araber Muhammed.

Tyrkiet er et fantastisk foregangslands og et eksempel på eksemplarisk idolbehandling af flygtninge, kunne Merkel og EU’s Tusk forleden oplyse efter at have besøgt flere store tyrkiske lejre ud af lejre med samlet millioner af syrer og andre ‘flygtninge’ i Tyrkiet, som usolidarisk, asocialt og egoistisk bare ønsker sig et meget bedre liv og har solgt alting for at få asyl og gratis hjælp fra andre, og som f.eks. udspekuleret, usympatisk og smart misbruger spædbørnsflokke frembragt til lejligheden som gidseltrick for afpresningsambitionen.

Danmark kan helt undtagelsesvist lære rigtig meget af tyrkerne ifølge EU’s Merkel og Tusk, og DF og socialdemokratiet har da også ønsket samme flygtningelejr løsning for udspekulerede egoister og landsforrædere fra islamiske lande, som har startet voldelige forårs statskups borgerkrigs drømme derhjemme for at legitime grund til at indtage fremmed land andet sted, hvis massemordsambitionen mod regimet derhjemme glipper, og sikkert alligevel, hvis ikke det var kommet til stort nederlaget indenfor synsvidde. Liberal Alliance synes at alle asylplatugler skal returneres til oprindelsesområder og hjælpe til med at genopbygge, hvad de er medskyldige i er ødelagt og ikke profitere på landsforræderi, og at der skal være lukket for asyl ansøgnings spekulanter de næste 2 år i første omgang. ‘Venlig boer‘, som lokker muslimer med småkager, sodavand og dannebrog til Danmark, vil heller ikke have udspekulerede asylsvindlere boende hjemme hos sig selv eller betale deres dyre ophold eller undervise, integrere eller betale for det alt sammen selv, men hellere sende bolden videre til andre mennesker eller andre lande, hvor asyl spekulanterne nu kunne tænke sig at ville trænge frem og invadere og besætte uden en påstået klink på lommen, før de sikkert skal hjem en sommerferie med en lille pose fuld af opsparet kontanter, guld eller diamanter til arabisk sharia skattely opsparing derhjemme om deres bagmand store Allah vil det eller ej, efter at regeringen netop har omvurderet asylbyrden fra 93.000 til 6.5 mia. og til 120.000 arabere til bare 6.3 mia. kr. år 2020 (52.500 kr. pr. år  = 4.375 kr. pr. mdr. pr. stk., inden der er bygget så meget som et afløbsrør, et sengebord eller en skraldespand til nogen af dem, men måske kan LA‘s skattelettelsesdrømme hjælpe med at omprioritere fremtiden, så Danmark bliver som Tyrkiet, om Merkel, Tusk og Løkke vil ?)


Ingen kommentarer:

Send en kommentar