Sidevisninger i alt

fredag den 22. marts 2013

Ny stigning i Det Europæiske Had til Den Invaderende Fremmed muslimske Race.

FN fejrede i går 
Den årlige rituelle Festdag for 
Rituel Antiracisme 

og bemærkede i den forbindelse den iøjnefaldende stigning og modvilje (’racisme’) mod islamisk invasion i EU. 

Forenede Anarkister i Danmark FN-DK’s Ph.D Expert Nationalanarkisten Profeten Herr Danmark og Profeten Miss Danmark har følgende kommentar til FN’s racisme idiot ideologi:


Hadet til den muslimske race i Europa stigmatiseres i stigende grad af venstreorienterede lobbyister og islamhælere skyldige i stavnsbinding af fremmed imperialisterne, alt imens indbyggerne i EU mere og mere følger trop i det stigende had til racen som i Irak, Syrien, Afghanistan, Kosovo, Somalia osv.

Dermed tegner der sig et billede af, at omvandrende provokerende højreorienterede imperialistiske asylislamiske reklamesøjler også i EU vækker samme had og irritation som i andre islam invaderede lande, som muslimer ‘flygter’ videre væk fra i stedet for tilbage til rette udspring og opholdssted for muslimen: hellige slave slum ghetto depot reservat territorium Saudi Arabien.

Ca. ½ million, primært muslimer, søgte sidste år asylmisbrugs immigrations mulighed i EU. Heraf 65.000 i Skandinavien. Og alene i Sverige 45.000.

Den muslimske ’race’ er hermed i færd med at gøde jorden for araber forårs gadebande jihad i EU som i andre besatte lande udenfor islam hellige slave slum ghetto depot reservat Saudi Arabien.

Ifølge vestreorienteret efteravekat a la Adolf Hitler - ‘logik’ er ikke alene jøder, men også jøde efteravekagrisebasemuslimen en ‘race’, som antimuslimer, men ikke antinazister eller muslimske antifritænkere, stigmatiseres til at være racister af at friheds bekæmpe invasion og tilstedeværelse af !

Ifølge islam er en person muslim, hvis moderen eller faderen var det på barnets fødselstidspunkt: barnet kan ikke selv vælge ideologien fra ifølge islam, for den er en forbandet gave, som barnet hænger på gennem hele livet. Og det gør barnets afkom også: det muslimske gen kan ikke udryddes fra den muslimske race andet end ved dødsfald !

Derfor er der i dag 1.300.000.000 mennesker af racen islam på kloden. Og bare 40 millioner af dem lever korrekt i islam hellige slave slum ghetto depot reservat Saudi Arabien, som pædofeten Muhammed befalede alle Allahs muslimer at skulle.
   
For nylig brokkede fremmed etniske asyl misbrugs lobbyister sig over, at danske virksomheder igen solidarisk er begyndt at tage færre udanske fremmed etnisk multigenerations muslimer med fremmednational asylmisbrugs bagtanke og baggrund ind end etnisk rene hvide rigtige danskere, og det blev stigmatiseret til at være fremmed fjendtlig racistisk.

Fremmedetnisk muslimske indvandrerbutikker med asylmisbrugs baggrund ansætter aldrig danskere. Kun muslimer og indvandrere. Det nævner ingen neoracistisk antiracistisk islamlefler, som til gengæld stigmatiser frihedskampen imod muslimsk indtrængen og permanent asylophold og misbrug og mod, at det er helt gratis for fremmedetniske og muslimer med asyl misbrugs baggrund.

Og kronerne til det fratages nødlidende og trængende danskere, som skal lide for at muslimer racistisk integreres i Danmark i stedet for sociale danske tabere på den yderst bevidstløse venstrefløj.

Gadebandekrigene fra asylmuslimske asylmisbruger efterkommer i Danmark er 100% racistiske indvandrerne imellem akkurat som det, forældrene og onklerne deltog i derhjemme, inden de tørrede deres egoistiske flugt ambition og bosættelsesbesættelsesgoisme af på dansk velfærd.

Bør den 21. marts i Danmark være en fest Frihedskampdag for Folkestyre og Uafhængighed Mod koloniserings Imperialisme, Fremmedkapitalisme og Fremmeprofit For Etnisk Dansk Førsteret i Danmark til alting under sloganet:

Uanset hvor kolonialismen og imperialismen stikker sit grimme fjæs frem i vores gader, byer og land skal den bekæmpes: Ingen koloniseringsimperialisme og fremmedimperialistisk kapitalisme eller muslimsk racisme imod os i vores eget land.

Solidarisk afkolonisering nu !

Kun sådan kan fremmedhad, fremmedangst, fremmedgørelse og fremmedimperialisme fjernes og solidaritet reetableres og samhørighed genskabes som modspils supplement til FN’s Adolf Hitlers inspirerede race defineret ’Antiracisme Dag’ ?


Ikke alene i de lande, som muslimer har besat og udgør flertallet i er muslimerne hadet. Overalt hvor muslimerne trænger frem og pisser territorier af med islam uniformering, apartheid, køns og religions diskriminering og invaderet ghettoisering og etnisk fordrivelse og udrensning af lokale svage tabere smitter hadet mod de fremmed imperialistiske fascister de udsatte ofre, som stigmatiseres af muslimers bagmænd og offentligt ansatte kollaboratører og hælere !

Obama besøgte Israel i dag. Og Hamas fyrede 2 raketter af mod ‘zionisterne’.

På 10 årsdagen for befrielsens aktions, start dagen mod Sadam Hussein, sprang muslimer et halvhundrede andre muslimer i luften osv osv. Listen over muslimernes ‘racehad’ er enormt. Men ikke et ord om det, når det er muslimer, som praktiserer racismen. Så havde verden ikke andet at tale om !

Til gengæld stigmatiseres modstandskamp og frihedskamp mod muslimifisering og islamifisering af neoracismen ‘antiracisme’ som ‘racisme’ af skyldige i den imperialistisk arrangerede invasive afart muslimen, samtidig med at hovedparten af alle had forbrydelser begås af muslimer og i Danmark af asylmuslimsk relaterede med fremmedetnisk asyl misbrugs efterkommerbaggrund og årsag.

Ifølge islam vil der være jihad / krig på kloden, så længe der bare findes en vantro ikke muslim. Vi ved alle, at der vil være mere ballade, så længe der bare er en muslim uden for islam hellige slave slum ghetto reservat depot territorium Saudi Arabien.

I al fald skal muslimer udenfor depotet ifølge islam opfinder og grundlægger pædofeten Muhammed hugges ned og kremeres i helvedes ild og drikke skoldhed vand i al evighed, så tarmene skriger af smerte af det. Og det vil f.eks. kunne ske ved, at asken fra muslimen støbes ind i cement og sand og sænkes på dybt vand, som en lille pædofet figur med en lunte i turbanen a la bin Laden ovenpå en undersøisk vulkan, så muslimen derved kan blive renset og ren for Allah og træde direkte ind i islam døds paradis helvede i stedet for at skulle vente en 5 - 10 milliarder år til dommedag og så blive smidt i helvedet for deserteret frafald fra slave slum ghetto reservat depot territorium Saudi Arabien.

Især er den provokerende grimt uniformerede muslimsk imperialistisk omvandrende islamisk kludehekse race lidet elsket og særlig forhadt ifølge FN og derfor ‘race diskrimineret‘ på grund af sit religiøst forpligtende heterofobiske mande had, religiøse syndefald og nedarvede hang til racisme mod fritænkere, jøder, kristne og alle mulige andre grimme ting som f.eks., at hun muslimen står for den racistiske opdragelse i al invaderet besat område. Også af Danmark.

Desuden bringer muslimen foruden fattigdom, fremmedhad, trængselsomringning og arbejdsløshed og efter en tid etnisk udrensning og bandekrig med sig i al besat område, viser al erfaring fra hele verden er islam førende svine trick a la pædofet idolet araber Muhammed mullah anfører krybdyret fra den sorte firkant i Mekka med tosserundkørslen som totempælen.


Derfor har en førende og meget tilbedt islam ekspert for nyligt oplyst al Allahs muslimske kryb, at der aldrig bliver nogen ende på muslimers krige og racisme, inden al Allahs muslimske pædofet efter ave katte grise basser vender tilbage til islam hellige slave slum ghetto depot reservat territorium Saudi Arabiens sorte firkant Mekka totempæl i rundtossekørslen og lever, kryber og ud dør der, sådan som islamstifter pædofeten allerede for 1400 år siden åbenbarede al Allahs muslimske kryb er et begærligt syn for afguden og pædofet profeter at se ske, uanset om pædofet efter ave kat grise basse krybet vil det eller ej, så skal det det. Og så skal det store asylmisbrugsgrundlag høre op. Og det skal al asylmisbrugs muslimsk hæleraffald acceptere og forstå, hvad enten det Allah og mange andre a la det vil det eller ej.

Ja, sådan er det med det.



IT asyl TV debut: 
"Kan det være rigtig ?"

AI -TV:
"Den grænsekrænkende hårde kerne"".

"Var det en fejl med asyl til svindlere og kriminelle
under Nyrup, Jelved og Weiss ?"


Poeten Profeten DK 
med Julegavemandens sang 
om de universel STORE eksistentielle spørgsmål oppe i Tiden.



5 kommentarer:

  1. Flere politikere ytrede i dag foran rullende kamera ønske om, at fremmedlegionær ny-, u- og danske religionsjihad borgerkrigere, som er rejst til Syrien de sidste par måneder for at deltage sunnimuslimernes religions borgerkrig imod styret, bør udvises fra Danmark for bestandigt.

    Mindst 45 er rejst de seneste måneder og 4 allerede døde muslimske 'martyrer', oplyste PET her til aften.

    Samtidig med den syriske religionsborgerkrig
    raser en anden borgerkrig: den asylmuslimsk asylmisbruger efterkommer borgerbandekrig i Storkøbenhavns området på højeste blus, kunne TV2-nyhederne i aften så også fremvise, hvor flere tv-hold opsøgte bandekrigende asylefterkommer misbrugers bander ghettoiserede asocialt besatte almennyttige boligbyggeri med selvbestaltede gadebande vægtværn.

    Især svage ældre etnisk danske borgere føler sig fanget i sine invaderede og hergede hjemstavns områder og er nødt til at flytte allerhelvedes langt væk fra for at slippe for indvandrermisbrugernes asylmuslimske efterkommernes syge mafia gangster sociale bandeterror dominans og utryghed, hvis de er blevet træt af dynen af utryghed og mismod, det lægger omkring de fremmedetniske bosætteres omgivelse omkring invaderede besatte områder.

    Men intil nu har ingen dansk politiker turdet fremsætte noget lovforslag om at udvise disse her unødvendigt opholdende udanske fremmedetniske asylmisbrugsefterkommer syge mifiabande efteravekattet tilbage til hjemland eller til, hvor peberet gror, selv om de fremmedetniske er kriminelle, truende og utaknemelige og helt unødvendigt og grundlovsstridig virker ved trusler og vold og med skræmmekampagner, selv om at politiet har registret mere end 1600 sådanne primært asylmisbrugsrelatere frermmedetniske bandemedlemmer og fra sikker lige så mange oprindeligt medlidenhedsappellerende asyljihad traumatisk syge nødlidende med fremmedreligiøs baggrund, motiv, bagtanke og begrundelse.

    Og som ikke mere behøver nogen form for beskyttelse i Danmark mere f
    or noget som helst i de varme lande
    andet end andre fremmedetniske asylmisbrugsefterkommere,
    som også opholder sig i Danmark og selv har syg gangster som jihadbums asylprofit ideal.

    SvarSlet
  2. At muslimer opholder sig længere end 2 stenkast
    fra den sorte totempæl kasse med Muhammeds huggede krigstrofæ indeni
    er helt forkastelig.

    Det kommer det frafaldne asylmuslimske kryb til at bøde for,
    det skulle Allah være stor nok til at kunne ordne.

    SvarSlet
  3. IT asyl TV har i dag på humoristendk verdenspremiere med "Kan det være rigtig ?".

    SvarSlet
  4. Nedprioriteringen af politiets indsats mod racisme
    har fået racisternes bandekrige mod hinandens indvandrerbander
    til at blusse op til hidtil uset arabergadebandeattentats forår
    i Storkøbenhavn.

    SvarSlet
  5. Hvor kommer vi fra ?
    Hvor skal vi hen ?
    osv.

    Tidens helt store spørgsmål besvares af
    Poeten Profeten DK
    med en sang fremført af selveste
    Profeten Miss Danmark (ProMissDK).

    SvarSlet