Sidevisninger i alt

torsdag den 21. februar 2013

Grisk grådighed årsag til rød brun asylmisbrugs medlidenhedsambition.


Permanent medlidenheds immigration har sin samfundspris som fed lokkekiks i statskassehullet i massearbejdsløsheds tid. På gade, på vej, i socialt boligbyggeri, i institutioner, på arbejdspladser, bistandskontoret og alle andre steder i det offentlige rum. Og selvfølgelig også i pengepungen og med bevidstheden om utrygheden overalt i virkeligheden udenfor nasse misbrugsideologien permanent over al tid, uanset om befolkningen vil det eller ej.
 
Det er ikke en gratis omgang med bevidstløs irreversibel indvandringsambition bare fordi alle mulige andre betaler hovedparten af byrdepestilensen, som den rødrådne regering nu udstiller med mere akut job til langtidsledige asylmuslimske kvinder, som for længst burde være udvist for at undgå løbende nye og store nedskæringer på sygehuse, SU, kommunale investeringer for at overholde skatte ålen Thornings underskrift osv. osv.
 
Og det er en hjernedød rød fascistisk kunstig ambition med globale internationales grænsekrænkende overskridende lykke rus opfundet af røde snyltedyr, som ønsker fremmed asylstøtte til afpresning af befolkningen og holde den nede i frygt med udbytning i usselt venstreorienteret undertrykkelse mod egne sociale tabere fra egne rækker ved hjælp af udefrakommende mørke kræfter.


Muslimer får typisk asyl eller familiesammenføring ved at true sig til det. Rettet mod venstreorienterede offentlige social asyl medlidenheds behandlere, som tjener sit afkom på bevillingen og frygter bagmænds repressalier, hvis de afviser sindssyge muslimer og terror relateret involverede ‘muhajedin jihadist‘ araber gadebande milits 'frihedskæmperes‘ asylafpresning og familiesammenføring i stedet for at udvise gamle indvandrere, som andre fremmede vil sammenføres ind i Danmark til. Det burde helt forbydes. Der bør udvises en tre til fire af dem, for hver en, der vil ind i Danmark til dem.
 
Alt andet er ubalanceret misbrug af asyl og familiesammenføringsmulighed. Og det er fejt og sølle af politikere og korrupt ansatte røde embedsmænds magthavere med fejlambitionen.
 
Under nazi ungen Nyrups hærgende i 90’erne blev det afsløret, at 50% af alle asylaccepterede inden et år efter asyl accept, blev afsløret i at have svindlet så meget med falske oplysninger, at havde de talt sandt, så var de blevet udvist med det samme og havde aldrig opnået den opholdsret med mulighed for permanent indfødsret, kædefamiliesammenføring, vaccine mod udvisning senere osv., som de har afpresset sig nu fra feje nazinyrup hæler.
 
Og at nazi unge Nyrup-regeringens stue urene folk ALDRIG ville fratage indvandrere, som kriminelt med bedrageri havde fuppet sig til sin indvandrer status, den med svindelen opnåede feje fordel !
 
De er her stadig med deres bander og tæller med kriminelle efterkommer og familiesammenførte langt over 100.000 muslimer, hovedparten stadig kriminelle, racistiske og muslimske og beslaglægger stadig danskeres mistede resurser.
 
De burde alle som en i lavkonjunkturs tid udvises sammen med en lav bistandshjælp, og de skyldige offentlige ansatte fra nazi Nyrup tiden stilles for en rigsret og gerne også for en Folkedomstol og udstilles i gabestok og afskediges for bestandigt for resultatet af korruptionen.

Den offentlige sektor og nyhedsmedierne samt skoler og børnehaver er fulde af venstreorienterede snyltere, der ved at hetze mod andre regner med selv at kunne slippe billigere og mere asocialt ved at bedrage til deres stupide klassekamp ideologi, som primært rammer deres egne, når de gratis og asocialt fedter for fremmede, som efterfølgende rammer egne røde tabere boomerang hårdt.


http://madsholger.blogs.berlingske.dk/2013/02/15/parallelsamfund-og-ghettodannelse/


En undersøgelse viser, at 84 % at folkeskolens lærere ville stemme på regeringspartierne eller støttepartiet Enhedslisten.
 
Det samme gælder journalister i Danmark. Her er tallet 80 %. D R og TV2 er efter alt at dømme af samme skuffe.

http://www.dr.dk/Nyheder/Temaer/2009/KV09/2009/11/13/074743.htm

Det indikerer, at der er hårdt brug for alternativ etnisk dansk dannelse via nyhedsmedier og gennem skoler, institutioner og uddannelser og en alternativ velfærds forsikrings sektor som alternativ til den inhabile offentlige sektor, som SSFR netop nu fjerner 2 mia. kr. SU fra samtidig med at sluserne for udlands studerende, asylmuslimer og årti langtidsledige mullahkoner til reserverede akut job lukkes op og der fortsat skæres ned på hospitaler i stedet for at lukke op for dem som under VKO.
 
Fair Rød Fiasko er ikke alene usympatisk, men direkte undergravende for at fedte for FN, EU-pagt med begrænsning af investeringer i kommuner osv. og for at lefle for muslimer for at udvise dem nu, hvor der er brug for dem i bandekrigene derhjemme.
 
Integration af traumatiserede muslimer og deres hore og bandeunger er det dummeste man kan gøre. Kun offentlige ansatte venstreorienterede snyltere vil det, for at bibeholde deres indtjening og beskæftigelse af hensyn til udgiften til firehjulstrækkeren og en ekstra tur på økodiesel i den:

http://arbejderen.dk/kronik/n%C3%B8dvendig-undervisning-i-modersm%C3%A5l

Inhabile venstreorienterede politikere og offentlige ansatte asylbehandlere spiller dobbeltrolle med asyl accept interesse for at opnå profit og sikre sig fuld beskæftigelse med det og som klasse tjene milliarder af kroner på det faste arbejde med det. Og derfor anklager de og andre rød forskruede militære firmaer for også at have en dobbeltrolle i EU’s grænsepolitik og dermed spænde ben for invasionen af syge klient emner til de venstreorienteredes profit bemægtigelse i statsansattes monopol diktatoriske sektor rettet imod befolkningen.





( Asylbruger offerrollersnyltere matcher rigt befolkningstilvækstudgiften over de næste 25 år. )

2 kommentarer:

  1. Regeringen vil lukke kaserner og spare et par milliarder.

    Der skal ikke udvises mange samfundsnassere før
    den har tjent sig hjem, og vi kan bevare et kampdygtigt forsvar.

    SvarSlet
  2. I formiddags var der debat om Syrien i P1 med bl.a. kultursociolog islamisten Khan khan, der samler ind til våben mod styret, men selv er for fej til at smutte af sted og hjælpe til med muslimer blodfejde gadebande forårshadet til hinanden dernede og måske selv endda villle kunne opnå martyrium, sådan som Guantanamo fyren herfra forledes påståes at have nasset sig til. Egentlig burde alle som en fra Syrien på udspekuleret gæstearbejde og asylprofit her integreres derned og feje op som tak for byrden her. Det ville også være en gave for de røde, som er alt for feje til at kræve afkolonisering af asyl slam snyltet oven på den systematiske udspekulerede invasione herop, som ingen kan være tjent med og slet ikke nu.

    SvarSlet