Sidevisninger i alt

onsdag den 30. januar 2013

Nazi islam jubilæum: 80 år for Hitler og 40 år for oliearabernes iværksatte asylislam misbrugsstart !

30-40 millioner belejrende prænazistiske islam asylmisbrugere imod Vesten kunne for nylig fejre 40 års jubilæum for oliearabermuslimernes jihad krigslist erklærings start med olieleveringsboykotkrise og massiv virksomheds død og massearbejdsløshed til følge efter ganske få år,

hvorefter asylmuslimer systematisk begyndte at misbruge resultatet af Hitlers had til jøder og fascination af islam som verdens bedste religion for nazi soldater, og som siden har resulteret i, at der i dag er flere islamtilhængere i Vesten end der var nazister under hele den 2. Verdenskrig,

ved at misbruge offentlige myndigheders dårlige samvittighed over jøder og tyske flygtige fra nazismen og fra allierede umiddelbart efter krigen og de efterfølgende sindssyge asylafpresningspåtvangs love, som skruppelløse politikere siden indførte uden at have lært af de fejl, som banede vej for Hitler, og som baner vej for prænazismen islam og dens massivt arrangerede asylmisbrugende araberkapitalister, islamister, salafister, Muhammed Allah efter ave katte og andet højreorienteret fascistisk og racistisk skidt vendt især mod de invaderede og fordrevne fattige og typisk venstreorienterede tabere.

Hitler ødelagde Tysklands mangfoldighed af kultur ! Det mindes Tyskland i dag som 80 års dagen for Hitlers overtagelse af Rigsdagen i Tyskland. Og hver eneste dag fejrer muslimer i Mekka, at Muhammed fjernede al multikultur og al mangfoldighed fra Mekka, så Mekka ikke mere er noget Mekka for andet end slaveislam.

Samme enevældige monokultur er planen skal ramme Vesten fra islam slavereservat deserterede muslimer hertil, om Allah vil, og som systematisk på gade og vej praktiserer deres islam og asylimperialisme og racistiske araberkapitalisme godt støttet af alt fra gale radikale til rød fascistiske Enhedsliste skødehunde, fordi de vil det og ikke vil lade løbende folkeafstemninger afgøre, men måske våben lyne om man vil (?) trods lang arabergadebande vinter i Danmark, som kan afskaffes med påtvunget udvandring til araberforår hjemme, men næppe vil ske, fordi ingen dansk politikere vil noget Folkestyre i Danmark, akkurat som Hitler og Muhammed heller ikke ville på deres område, men et diktatorisk statsapparat enevælde her i Danmark med 179 på valg en gang imellem, hvor der så kan tilkendegives opbakning til fortsat afskaffelse af folkestyre næste valgperiode, ved at der kan vælges mellem Hitler, Stalin, Pol Pot, Muhammed og skatteål typer som f.eks. Thorning og Aen.

Fair nok !

Folkestyre er vel ikke noget, der dumper ned fra himlen, som parlamentarismen heller ikke gjorde det fra enevælden. Der skal sikkert marcheres, sådan som nazister, muslimer, kommunister og arabergadebandeforårs kneppeaffald har vist er vejen frem ?


En fantastisk rollemodel asylbums fra Enheds liste asyl jihad kapitalisterne er asylsvage og araberforfulgte socialrådgiver Asmaa fra Volsmose, som ikke skal integrere palæstinensere og muslimer tilbage og hjem til oprindelsesland til solidarisk hjemmehjælp eller nabohjælp, men stavnsbinde asylaffaldet her. Der er ingen brug for nogen derhjemme. Men det er der her for snyltestats ansattes fast ansættelse og garanterede gode indtægt på asyl misbrugsbyrden i fattigdoms tid.

Muslimer, som ikke mere behøver asyl og beskyttelse, og som er færdigbehandlede nok til at kunne klare sig selv ude i araberverdenen rigtig godt, men som koster Danmark langt over 100 mia. kr. årligt.

I Danmark har staten udgifter på 800 mia. kr. årligt til 5½ mio. indbyggere. Det er ca. 150.000 kr. pr. person, barn som voksen. Ca. halvdelen af statens indtægter kommer fra de ca. 10% mest bidragende i befolkningen, og som stort set ikke får en krone fra staten tilbage for overbetalingen til den enevældige og voldsomt islam leflende rød kapitalistisk infiltrerede velfærdstats købmandsbutik. Hvis de pågældende mest bidrags ydende 10% af befolkningen kun betalte som alle andre, ville det betyde, at alle andre i Danmark skulle betale ca. dobbelt op til staten i skatter, så f.eks. lønmodtagerskattefradraget skulle halveres og skatteprocenten fordobles. Og for kronisk permanente asylmuslimer og alle ramte fattige venstreorienterede tabere, som asylmisbrugere systematisk arrangeret har fordrevet og udkonkurreret med kommunal støtte, vil det være helt umulig med den nuværende gratis service for alting, herunder asylbehandling, arrangeret integration og familiesammenførings ekstraudgifter, som der betales 0 kr. for af asylspekulanterne og deres venner og bagmænd såvel her som i deres oprindelses afstamningslande.

300-400.000 asylmuslimer og arabere og lignende opholdsmisbrugere, som vi blev lovet ikke var immigranter, koster Danmark sammen med fordrevne fattige venstreorienterede tabere 100.000.000.000 kr. hvert år, alene fordi politikerne ikke tør vise de færdigbehandlede asylmisbrugende araberkapitalister hjem, så der kan blive reelle jobtilbud til alle venstreorienterede fattige tabere, som gerne vil have en løn indtægt til bil, hus, ferie udlands rejser, frås og fjant osv. frem for at spises af med fattighjælp, fordi politikerne er for feje til at lade danskere komme til jobs, uddannelse og bolig først, og når de ønsker det.

I stedet lader kyniske myndigheder asylislam indvandrer misbrugsbyrden blive tidsubestemt og permanent uden at spørge om lov hos nogen befolkning, og om den selv frivilligt kunne tænke sig at ville støtte muslimifiseringspåtvang projektet med kroner og øre. Eller helst være fri ?

(Hvis der nu kunne vælges og blev indført selvbestemmelse og selvstyre i stedet for det nuværende ‘velfærds’ statsansatte enevælde i politikerne klassekamp mod den etnisk danske befolkning og for fremmedimperialisme, asylislamifisering, fremmedetnisk arrangeret folkevandring, tyrkisk / arabisk koloniserings kapitalisme osv. lige efter Der Fuhrer Hitlers egen kampskrift såvel som islam Muhammed jihad krigslist praksis.)

 
Den rød fascistiske regering har for ikke så længe siden besluttet at reducere pensioner, tandsygdomsforebyggelsesindsats, handicaphjælp mm. og skrue op for endnu mere indvandring også af kriminelle personfarlige narkohandlere mm. og samtidig insisteret på, at de uønskede SKAL integreres (IMMIGRERES), koste hvad det koste vil. Det vil nemlig gavne de venstreorienteres ansættelse i ‘velfærdsstaten’ og deres profit til villa, Volvo, carport, sommerhus og forebyggelse af massefyringer med al overarbejdet i klassekampen mod befolkningen og velfærdssamfundet.

http://kathrine.blogs.berlingske.dk/2013/01/19/prisen-pa-en-somalier/

Det gør ikke alene Gutchi skatteål kapitalisten Thorning til en Fair rød pisser med sin noget Fair retfærdiggjorte bøsseskatteægtemands syndebukke hemmelighedskræmmeri svindel, men også Enhedsgangsterne fra araberlefler jihadliste skødehundene til rigtige svinehunde a la Hitler !

Og prænazisme imperialismen araber islams racistiske hallalbums butikker i Danmark uden nogen dansk ansættelse overhovedet betaler næppe nogen skat for de Coca Colaer til 20 kr. pr. ½ l. eller de usunde hallalbums pizzaer til 80 kr. eller mere pr. stk., som fattige venstreorienterede nedtrykt spiser sig usunde, fede og fattige i ?

I hvert fald betyder de mange milliarder af danske kroner, som asylkapitalist muslimerne sender hjem til multinationale bagmænd derhjemme, terror, krige og arrangerede invasion mod os og andre intet for Enhedslisten, som primært laver sin profit i staten.

Ansat på hele byrden.



 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar