Sidevisninger i alt

onsdag den 7. november 2012

Bør Danmark være et foregangsland for systematisk muslimsk deportering og hellig solidarisk araber ghetto reservat oprettelse i Saudi Arabien for alle muslimer her i landet ?

Bør Danmark progressivt og præventivt og solidarisk systematisk deportere alle muslimer i Danmark til rollemodel ghetto etablering i Saudi Arabien, så afsporede muslimer på afveje fast, men bestemt, ledes tilbage til islams rette opholdssted: Saudi Arabien ?
 
Ja, bør Danmark social solidarisk tilbyde at arrangere, at alle muslimer i Danmark permanent ghetto integreres tilbage til islams hellige ghetto reservat Saudi Arabien, hvor islam jo stammer fra og tilmed rettelig hører hjemme ?
 
Eller i det mindste tilbyde vores infiltrerede og besatte danske befolkning en folkeafstemning om påtvunget arrangeret deportation af alle muslimske satanister og kolonialister i Danmark til islams rette ghetto reservat Saudi Arabien som modstykke til muslimers systematiske afpresning af korrupt offentlig dansk myndigheds ansatte til permanent invasion og infiltration af muslimer her helt uden at spørge vores befolkning om lov, og så 20-30.000 muslimer og relaterede hvert år indvandrer mere end antallet af muslimer, som udvandrer ?
 
Ifølge islam må muslimer ikke være venner med nogen ‘vantro’ ikke muslim eller ateist. Det forbyder muslimernes krigeriske koran.
 
Eller modtage nogen hjælp fra noget menneske, som ikke er muslim. Gifte sig med sådan nogle. Have noget kærlighedsforhold til dem. Få børn med dem osv. Al dette er forbudt ifølge islam og islams sataniske kamp-skrift: Koranen.
 
Overtrædelse af forbuddene er ifølge koran islam en dødssynd og benævnes ‘frafald’ og skal ifølge islam straffes med ‘nedhugning af den frafaldne muslim’ (‘æres’ drab), kræves der i islams araber koran. Og derpå at muslimen brændes af i helvedes ild. (Lidt som vores tidligere hekse afbrændinger i middelalderen).
 
Det kræver koranen helt åbenlyst og helt klart.
 
Og det skal derfor respekteres af alle muslimer i hele verden.
 
Alt andet er religionsfrihed ! Og det er 100% ulovligt for alle muslimer, siger islam også helt klart !
 
Islam og islamtilhængere er dermed ikke alene racister og koloniseringsimperialister, men også satanister og selvfølgelig antikristne: Allah, Muhammed, Koranen og islam påstår, at Allah tog røven på muslimer, jøder, ateister og kristne gennem ca. 666 år, da Allah bildte menneskeheden ind, at Jesus Kristus var blevet korsfæstet, uden at det var sket, for i virkelighed var det islams stikkerprofet Judas Kristus, som blev korsfæstet: Lucifer Allah Satan havde blændet alle vidner til Jesu / Judas korsfæstelse. Det var i virkeligheden en korsfæstelses af islams palæstinensiske stikkerprofet Judas ! Ikke af Jesus. For Allah havde byttet Jesus og Judas om, efter at Jesus var blevet fængslet og udrettet, at Judas pludselig lignede Jesus til forveksling. Og tilmed blændet alle vidner, så de ikke kunne se, at der var tale om Judas for at ‘åbenbare’, at Allah er en stor svindler og bedrager: Fanden Lucifer Satan - Den nedstyrtede faldne engel, mørkets fyrste !
 
Og derfor er det ikke så godt at fejre jul i Danmark, synes en del af Danmarks asyl islamistiske asyl kravl i Danmark. Og det bør vel da derfor vel så også deporteres til islams hellige reservat Saudi Arabien og leve sine behov ud der i stedet for at modtage hjælp her i Danmark af sin ‘vantro’ fjende: hjælp til skole, asyl, børnehaver, hospitaler osv osv., hvilket ifølge islam jo skal resultere i nedhugning af muslimerne i Danmark for frafald. Hvis koranens ordre altså skal respekteres her i landet inden muslimerne formerer og .indvandrer sig op til flertals-magt, som alle andre steder hvor muslimer systematisk snylter sig ind over årtier og generationer..
 
http://www.bt.dk/danmark/lige-nu-krisestemning-i-egedalsvaenge-efter-nej-til-juletrae
 
At islam er en pervers antikristelig og antiateistisk sammensværgelse har været kendt i 1400 år. Men at Danmark ikke opretter ghettoer til muslimerne i deres rettelig værested Saudi Arabien er højforræderi mod vores nuværende og fremtidige befolkning.
 
Islam er ikke værdig at skulle opholde sig udenfor Saudi Arabien. Denne racistiske og fascistiske snylte ideologi bør inddæmmes til Saudi Arabien og blive der.
 
Det er simpelthen misbrug af bevægelsesfrihed, religionsfrihed og asylret for bare at næve et par krænkelser af danskeres borgerrettigheder, at have islam udenfor sit rette ghetto reservat territorie: Saudi Arabien.
 
(Billedet:
 
Traditionel homoseksuel shia muslimsk jul, som viser islams hellige gris Lucifer Satan Allah i psykosocial seksuel samkvem med islams bøsseprofet Muhammed omkring et islamisk juletræ prydet med guirlander forestillende islams palæstinensiske stikker profet Judas Kristus fra Jerusalem).

Ingen kommentarer:

Send en kommentar