Sidevisninger i alt

søndag den 20. november 2011

Exit dato for afghanerne ?

SF's Villy Søvndal kunne forleden stolt oplyse, at han havde fundet en exitdato for de danske soldater i Afghanistan, og at den årlige besparelse på et par mia. kr. skulle bruges på fredsarbejde,
 
selv om det ville betyde, at SF's søvnige villige diktator så ville bryde forsvarsforliget.
 

Så han brød kort efter dette løfte, efter at han var blevet opmærksom på Folketinget skrevne og uskrevne regler og love om forlig.
 
Men at forlade Afghanistan er ikke nogen dum ide, sagde Søvndal også.
 
For USA besluttede at gøre det samme få måneder efter, at SF'eren havde fået den ide, oplyste Søvndal også.
 
Ja nærmest, at Obamas valgkampagne og politik var inspireret af SF's smarte flugt ide ?
 
Har Villy Søvndal mon også en exit dato for afghanerne i Danmark ?
 
Uledsagede tvangs arrangerede asyl børn hertil tvangs arrangeret og udspekuleret arrangeret hertil af multinationale asylbagmænd fra Afghanistan er der planer om:
 
HVIS 5 andre EU-lande beslutter sig for udvisning af gidselungerne, så erklærer Villy at ville være et halevedhæng og en skødehund for disse landes beslutning !!
 
Men hvad med en exitdato for irakerne i Danmark ?
 
Eller for palæstinensernes, hvis de accepterer at ville oprette en stat om nogen tid ?
 
Eller hvad med en exitdato for Kosovo albanerne i Danmark, der jo nu har haft en stat et par år, men stadig belejrer og besætter områder af Danmark ?
 
Og skal det accepteres med palæstinensiske bosættelser i Danmark, hvis imperialisterne til næste år udråber en palæstinensisk stat i Mellemøsten ? Og bør palæstinenserne så ikke rømme deres bosættelser i Danmark. Og skal vi anerkende deres stat, som jo næppe vil anerkende de jødiske bosættelser i deres egne araberbesatte områder, hvor der jo har boet jøder i mange tusind år før jihadmuslimer erobrede sig frem der (som de nu også er i færd med at forsøge at gøre her imod os og frygter modstand imod: den såkaldte antiimperialistiske og antiislamiske frihedskamp mod kolonialiseringen, som f.eks. profeten Anders Breivit har skræmt vildt og bredt med) ?
 
Ja, der er mange spørgsmål at tage hul på for
 
eks-antikolonialisterne, eks-antiimperialisterne og eks-antikapitalisterne SF.
 
Men en exitdato for den afghanske besættelse af danske områder, og som ikke kun omfatter uledsagede arrangerede børn ? Næppe.
 
Det er SF alt for feje til at turde. Børn behøver SF ikke frygte. Men voksne arabere ? Av av ..

Ingen kommentarer:

Send en kommentar